Suquet de peix de Rose

Sàvia nova per a la candidatura de Gent del Poble

Gent del Poble
Kate García, Francesc Giner, Félix Llorens, Laura Felgueras i Mònica Lucena són els cinc primers números de la candidatura de Gent del Poble

El partit assembleari incorpora a la seva llista dues persones més que mai havien estat en política

Gent del Poble
Kate García, Francesc Giner, Félix Llorens, Laura Felgueras i Mònica Lucena són els cinc primers números de la candidatura de Gent del Poble

El cap de llista de Gent del Poble per a les eleccions municipals del 26 de maig, Félix Llorens, va presentar ahir les dues noves incorporacions de la seva candidatura.

Es tracta de l’administrativa Kate García, que anirà  de número 4, “una persona molt implicada en tot el que es proposa, coneguda per la seva col·laboració en el Grup de Teatre de Roses” i la cantant i ballarina Mònica Lucena, la número 5, “també molt coneguda per la seva escola de dansa que té a Roses i a Figueres, i totes dues poden aportar molt tant a la llista, al partit com, evidentment a l’Ajuntament si la gent es fa la seva confiança”, va afirmar Llorens.

En definitiva es tracta de sàvia nova del partit, “exacte, durant aquests 4 anys el partit ha anat augmentant, i la mostra és els cincs primers números que presentem a la candidatura, així la resta que anirem presentant properament on es veuran cares noves, noves idees i aportacions a la política municipal”, va destacar Llorens

Kate García, administrativa i implicada en la vida social del poble “que sempre ha estat però mai s’ha donat molt a conèixer”,  ha decidit sumar-se al projecte de Gent del Poble “perquè ens coneixem, compartim les mateixes idees i el que vull és aportar és aire nou i idees noves”.  

Per la seva banda, la cantant, ballarina i directora artística de les escoles de dansa de Roses i Figueres que porten el seu nom, Mònica Lucena, ha fet el salt a la política de la mà de Gent del Poble “perquè és un equip que ja conec, m’agraden molt les idees que tenen i m’agradaria aportar dins la meva feina tot el que pugui”.

Amb la presentació de les números 4 i 5 la llista actual de Gent del Poble està integrada pel candidat Félix Llorens, Francesc Giner,Laura Felgueras, Kate García i Mònica Lucena.

Kate García

Kate García és mare de dos fills, nascuda a Linares i rosinca d’adopció, ja que viu a Roses d’ençà que tenia 9 anys, la seva dedicació en l’àmbit social l’ha portat a ser membre en diferents associacions i a participar en el Grup de Teatre de Roses, així com a monitora a casals. La Kate està formada com a tècnic comptable i actualment incrementa la seva formació com a especialista en Gestió de Recursos Humans.

Mònica Lucena

Mònica Lucena va néixer en una família amb una gran inquietud artística, fet que la va portar a introduir-se en el món de l’art des de ben joveneta, actualment la Mònica és cantant, ballarina i directora artística de l’Orquestra Costa Brava. Durant la seva carrera artística ha format part de diferents companyies de dansa, Actualment dirigeix l’Escola de dansa de Mònica Lucena a Roses i Figueres, on la seva màxima il·lusió se centra en la creació de futures artistes, recolzada per un magnífic equip de professors.