Se salta un semàfor en vermell a Roses i provoca un espectacular accident de trànsit

Accident espectacular a Roses

Segons testimonis el cotxe de color blau s'ha satat el semàfor en vermell i ha provocat l'accident

Dos turismes topen espectacularment a la confluència dels carrers Francesc Macià i Gran Via Pau Casals en no respectar, pressumptament, un d’ells el semàfor en vermell

Accident espectacular a Roses
Segons testimonis el cotxe de color blau (imatge de sota) s’ha saltat el semàfor en vermell i ha provocat l’accident, provocant la bolcada de l’altre turisme (imatge de dalt)

Segons testimonis presencial un Seat Ibiza, de color blau, pujava per Francesc Macià al voltant de les 7:15 hores, “anava ràpid”, i s’ha saltat el semàfor en vermell per accedir la Gran Via Pau Casals quan tot just passava un altre Seat Ibiza, aquest de color negre, que venia del port en direcció a Roses.
La topada ha estat espectacular, de tal manera que el turisme negre ha quedat panxa a l’aire enmig de la Gran Via, després d’aixecar-se amb la vorada del vorera, mentre que el cotxe infractor s’ha estimbat contra un semàfor tirant-lo a terra.

Segons els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat 3 dotacions, en aquest vehicle hi viatjaven 4 persones, dos de les quals han pogut sortir pel seu propi peu, mentre les altres dues, un home i un dona, han hagut de ser excarcerats pels Bombers i traslladats a l’Hospital de Figueres amb ferides lleus.

Els tres ocupants del turisme que s’ha saltat el semàfor no han volgut assistència mèdica, “si es volien donar a la fuga, però en tenir el cotxe destrossat han desistit i han deixat el cotxe mirant Francesc Macià cap avall”, ha assegurat un altre testimoni. Tot i això, pot ser que el conductor només volgués treure el cotxe d’enmig i no pas escapolir.

Per les xarxes socials de seguida ha saltat l’alarma que l’accident s’ha produït perquè els semàfors no estaven sincronitzats, i per tant, els dels dos vials estaven en verd. Circumstància també desmentida pels testimonis del sinistre, en assegurar un d’ells que, “ no és així, estava en vermell el de Francesc Macià, i en el de la Gran Via hi havia vianants esperant per creuar, això vol dir que el semàfor per als cotxes estava de color verd”.

Al lloc dels sinitre s’han desplaçat tres patrulles de la Policia Local de Roses, que han hagut de donar pas alternatiu als vehicles que circulaven per la Gran Via i pujaven per Francesc Macià mentre els Bombers treien als ocupants del vehicle, una dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

El costat positiu de l’accident és que, tot i la seva espectacularitat, s’ha saldat amb només 2 ferit lleus.