Se suspèn el Carnaval de Castelló d’Empúries del 2021

Carnaval de Castelló d'Empúries

Aquesta imatge amb gent disfressada ballant no es repetirà l'any vinent a Castelló d'Empúries / Foto: Ajuntament de Castelló d'Empúries

El  departament de Cultura i Festes de Castelló d’Empúries, juntament amb  les colles del municipi, acorden la suspensió del Carnaval 2021

El Carnaval de Castelló d’Empúries i Empuriabrava  és una de les festes més multitudinàries de la Vila Comtal i la seva marina residencial. L’any passat, per exemple, es van inscriure prop de 1.400 persones i 22 carrosses són les que van desfilar durant tres dies pels carrers del municipi.  

Malauradament, en pocs mesos la situació de la pandèmia ha fet que no sigui possible mantenir aquest tipus de celebracions, i com el més recomanable és evitar actes massius que puguin comportar aglomeracions i en els  que no es pugui mantenir la distància de seguretat l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha decidit en consens amb les colles suspendre el Carnaval, ja que l’evolució de la pandèmia fa també difícil de preveure quines hauran de ser les mesures de seguretat i prevenció durant els propers mesos.
És per tots aquests motius que s’ha considerat inviable la celebració de la propera edició del Carnaval 2021 de Castelló d’Empúries.

La decisió de suspendre la festa s’ha volgut prendre ara, quan encara falten uns mesos pel Carnaval, perquè és en aquestes dates que les colles acostumen a iniciar els preparatius de les disfresses i les carrosses.