Fira de la Rosa de Roses

Se suspèn fins demà el dispositiu de recerca del jove desaparegut a la platja de Les Botxes de Roses

Noi desaparegut a l'aigua de la platja Les Botxes de Roses
El dispostiu de recerca del jove desaparegut en aigues de la platja de Les Botxes es durà a terme demà des del Port de Roses

La Policia Local de Roses, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, el Sistema d’Emergències Mèdiques i el Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil prosseguiran la recerca del jove sinistrat demà a primera hora

Dos helicòpters de Salvament Marítim i els GRAE dels Bombers, i tres embarcacions de Salvament Marítim dels GRAE i dels Mossos d’Esquadra han estat durant tot el dia d’avui rellevant-se en la recerca del jove que a primera hora d’aquest matí ha desaparegut a la platja de Les Botxes de Roses mentre es banyava.

Els resultats de la recerca han estat infructuosos i els comandaments dels diferents cossos de seguretat han decidit suspendre l’operatiu fins demà a primera hora, que a diferència d’avui, que s’ha gestionat des de la mateixa platja de Les Botxes, la base d’operacions es durà a terme des del Port de Roses.

Els fets han ocorregut entre les 5 i les 6 d’aquest matí quan un grup de joves, de 20 anys d’edat i de nacionalitat francesa, estaven celebrant una festa al passeig marítim, a Santa Margarida, on estan allotjats des d’aquest passat diumenge en uns apartaments a prop de l’Hotel Marian. En mig de la festa dos d’ells han decidit tirar-se a l’aigua per nedar en direcció a Roses, i quan hi eren a l’alçada de la platja de Les Botxes, han començat a trobar-se malament. Un d’ells ha pogut ser rescatat per una embarcació que navegava pe la zona i ha vist que el jove es trobava en dificultats. En canvi, del segon noi no s’ha sabut res més, ni el seu company l’ha tornat a veure ni el vaixell que l’ha rescatat l’ha vist en cap moment.
Ha estat llavors quan l’embarcació ha donat l’alerta i s’ha iniciat el dispositiu de recerca.