La secció ‘Olé Tu’ de l’APM de TV3 descobreix que a Roses hi ha un camp de futbol amb les porteries de costat

Olé tu a Roses

El presentador de l'Olé Tu de l'APM, en Peyu, acompanyat de la Carmeta Barberà, la Teresa Oliveres i Josep Marés tot just abans de jugar a futbol al fosat de la Ciutadella

La Carmeta Barberà, la Teresa Oliveres i en Josep Marés van jugar a futbol amb en Peyu en aquest camp tan curiós per la ubicació de les seves porteries

Olé tu a Roses
El presentador de l’Olé Tu de l’APM, en Peyu, acompanyat de la Carmeta Barberà, la Teresa Oliveres i Josep Marés tot just abans de jugar a futbol al fosat de la Ciutadella

Els rosincs, o rosinques, s’han xivat. El van dir a en Peyu, el personatge que presenta la secció Olé Tu de l’Alguna Pregunta Més (APM) de TV3, que a Roses hi ha alguns nyaps, “sí, vam fer una crida a les xarxes socials i la gent ens ha descobert, per exemple, que a la rambleta o la rambla, no sé com li digueu, hi ha un parc infantil, i tot just al costat hi ha uns rosers, que no sé si és el més apropiat per a la mainada”, va dir en Peyu durant la gravació a Roses de la secció Olé tu, que es va fer ahir dimarts, per afegir que “també hi ha un garatge que dóna directament a la platja i no es pot accedir amb el cotxe”. Però el que més gràcia va fer a l’equip d’aquesta secció de l’APM va ser la ubicació de les porteries de futbol que hi ha al fossat de la Ciutadella, “si tens em ment un camp de futbol veus que aquestes porteries estan mal ubicades, en lloc d’estar una davant de l’altra, estan de costat”.

Tot això, en Peyu, la Carmeta (Carmen Barberà), la Teresa Oliveres i en Josep Marés van jugar a futbol. La Carmeta i la Teresa van fer de porteres, en Josep de migcampista i en Peyu, com a davanter, va fotre un xut que la Carmeta en un gran intervenció… Que veurem si el va aturar, o no, quan emetin aquest programa per TV3.

En Peyu, que ha vist molt nyaps urbanístics en poblacions arreu Catalunya, va afirmar que “a Roses esteu a mitja taula, ni arribeu a Champions ni esteu a punt de baixar de categoria”, per destacar que de totes les pífies que ha vist es queda “amb la de fa dues temporades a Espinelves. Van pintar un Stop a terra desordenat i es llegia Sotp, i malauradament el van arreglar quan el podien haver utilitzat com a reclam turístic, ja que la gent a part d’anar a la Fira de l’Avet podia haver anat a veure el Sotp d’Espineves”. Ja més seriosament, el que més gràcia el va fer d’aquesta pífia a Espinelves va ser “que penses com algú amb dos dits de seny pot escriure allò malament, mirar-s’ho i anar-se’n a casa tan tranquil”.

Val a dir que la Carmeta, la Teresa i en Josep van acompanyar a en Peyu durant tota la gravació de la secció Ole Tu a Roses. I tots quatre van celebrar la tertúlia que s’ha incorporat enguany  en aquesta secció, i en la que van parlar “de coses que passen en el poble”, va dir en Peyu per preguntar tot seguit “de que hem parlat Carmeta?”.
“Hem parlat de la xarxa, dels jubilats, dels casals i de la manera de viure en el poble”,
va dir Barberà, que enguany serà guardonada per la Generalitat amb  la Medalla de la Pesca.

El programa s’emetrà per TV3 “d’aquí a unes 3 setmanes”, va dir en Peyu i la introducció la farà amb un rosinc que se sembla molt i té la mateixa veu i parla com el presentador de la secció Ole Tu de l’APM. Un rosinc que per aquells no ho sàpiguen no el desvetllarem per no espatllar la sorpresa.