Segon accident espectacular d’un cotxe a Roses aquest Nadal

Cotxe accidentat a la Ronda de Circumval·lació de Roses

El turisme, després de sortir-se del vial, s'ha encastat contra una tanca

Un turisme se surt de la carretera a la Ronda de Circumval·lació de Roses i s’encasta contra una tanca sense cap conseqüència per a l’únic ocupant del vehicle

Cotxe accidentat a la Ronda de Circumval·lació de Roses
El turisme, després de sortir-se del vial, s’ha encastat contra una tanca

El passat dia 23 de desembre un cotxe va quedar panxa a l’aire al carrer de Marià Benlliure de Roses. Un accident que, tot i l’espectacularitat, no va tenir cap  conseqüència física per al conductor, el qual, sortosament, només es va emportar un bon ensurt.
I avui al migdia, al voltant de les 13 hores, un altre cotxe ha patit un accident en sortir-se de la carretera, i a l’igual que en el primer cas, tot i l’espectacularitat per on ha quedat el vehicle, no ha provocat cap ferit. També s’ha quedat en un ensurt del conductor que ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia.

El turisme en questió, de la marca Mercedes, circulava pel tram final de la Ronda de Circumval·lació de Roses, tot just un cop deixes la rotonda en direcció a Palau-saverdera per enllaçar amb la C-260, quan, per causes que es desconeixen, el cotxe s’ha sortit del vial caient per la cuneta a un metre d’alçada i topant contra la tanca que hi ha al pont per on passa un petit rierol.

Dues patrulles de la Policia Local, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Els agents de seguretat han hagut tallar la circulació al trànsit mentre es portaven a terme les tasques per retirar el vehicle sinistrat.
La distracció del conductor apunta com la causa més probable de l’accident.