Un segon torneig de Vòlei Platja de Roses marcat per la forta calor

II Torneig Vòlei Platja Vila de Roses 2017
El regidor d'Esports, Juan M. Fernández, amb els jugadors de l'equip campió 100x100 Fitness

La temperatura va ser tant alta durant la disputa del II Torneig de Vòlei Platja Vila de Roses que fins i tot va haver-hi un abandonament d’un jugador per un cop de calor

II Torneig Vòlei Platja Vila de Roses 2017
El regidor d’Esports, Juan M. Fernández, amb els jugadors de l’equip campió 100×100 Fitness

L’onada de calor que estem patint durant aquests dies fa emplenar les platges de Roses, i dissabte passat, la platja de Santa Margarida es va emplenar un xic més, però no per banyistes, sinó pels participants del II Torneig de Vòlei Platja Vila de Roses, els quals, en lloc de refrescar-se en l’aigua (no van això) encara suant més durant la disputa dels diferents partits.
I això va tenir conseqüències en alguns jugadors, com el de l’equip del Monterrey, l’Alexander “Sasha” Seleznev, que tot i arribar a la final no la va poder disputar per un cop de calor que va patir. Llavors, el títol de campió se’l va emportar el 100 x 100 Fitness en el Nivell Alt.

Però la final es va disputar, no podia ser no jugar-la amb tota la gent que hi havia al voltant del camp Vòlei per veure-la. Així, que es va decidir que, tot i que l’equip campió ja era el 100 x 100 Fitness, que l’equip del Monterrey agafés un jugador que no havia disputat el torneig per al menys jugar l´últim partit.

I va guanyar els de sempre, o millor dit, els de gairebé sempre, el Monterrey per 21-16 i 21-17.

I pel que fa al Nivell Inicial, Les Marmotes es van imposar als Belagent per 15-10 i 15-6 en la final emportant-se el títol.

Els guanyadors del Nivell Alt es van emportar un val de 75 euros per gaudir i degustar la gastronomia del restaurant Rom, i els finalistes van rebre una ampolla de vi gentilesa del Celler Espelt.

Cal assenyalar que en aquest segon torneig de Vòlei Platja de Roses es van inscriure un total de 10 equips al Nivell Alt, els quals van fer una prèvia en 2 grups de 5; i 16 equips al Nivell Inicial, que es van dividir en 4 grups per fer la fase prèvia i després els vuitens de final fins arribar a la gran final.

El Monterrey es proclama campió de la 2ª edició del Vòlei Platja nocturn d’Empuriabrava

II Torneig Vòlei Platja Vila de Roses 2017
Willy van Gendt, Lluís Noguer i Alexander “Sasha” Seleznev, de l’equip Monterrey, va guanyar el II Torneig de Vòlei Plajta nocturn d’Empuriabrava

Es van assabentar, es van inscriure i en Lluís Noguer, Willy van Gendt i Alexander “Sasha” Seleznev, de l’equip Monterrey, es van proclamar campions de la segona edició del Vòlei Platja 3×3 nocturn d’Empuriabrava, que es disputar el passat 29 de juliol.

L’equip rosinc es van enfrontar a la final contra un vells coneguts dels tornejos de vòlei de Roses, els Garruletti, i després de perdre el primer set per 17-21, “anàvem guanyant amb comoditat, però ens va entrar una ‘pàjara’ i ens van guanyar”, van dir els campions; van guanyar els dos següents per 21-13 i 15-3.

Com a premi per aconseguit el títol de campions, els tres jugadors de l’equip Monterrey de Roses es van emportar entrades per al Wave Club by Windoor d’Empuriabrava.