Segona edició de les rutes de senderisme ‘Roses a Peu’

‘Roses a Peu’
Una de les rutes de senderisme realiltzades l'any passat en la primera edició del ‘Roses a Peu’

En total, en aquesta edició del ‘Roses a Peu’ es portaran a terme 6 rutes de senderisme

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses posa en marxa la segona edició de l’activitat de senderisme Roses a Peu, que ofereix la possibilitat de conèixer l’entorn natural i patrimonial de la vila de mans de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus.

Així, després de l’èxit de participació assolit l’any passat amb aquesta proposta de senderisme, es torna a portar a terme amb l’objectiu permet de poder conèixer sobre el terreny l’entorn natural, històric i cultural de Roses, tot gaudint d’increïbles vistes i d’un entorn immillorable.

El camí de ronda fins a Cala Montjoi (19 d’octubre), panoràmica des del castell de Bufalanyara (30 de novembre), camins d’antuvi fins al punt més alt del Mas Fumats (14 de desembre), ruta megalítica i entre vinyes (18 de gener), de Llop a Norfeu (15 de febrer) i l’excursió entre Cadaqués i Montjoi titulada de Dalí a El Bulli (28 de març), són les sis excursions programades per a aquesta edició.

La durada dels recorreguts oscil·la entre les 4 i les 5.30 h i tenen diferents graus de dificultat. Les activitats són gratuïtes i només cal que els participants presentin, el dia de la sortida, el comprovant d’inscripció realitzat (a inscripcions.roses.cat o presencialment al SAC de l’Ajuntament), dur calçat còmode, bastons i aigua.