Segona edició del Trofeu Hivern de Natació organitzat pel GEN Roses a la Piscina Municipal

Trofeu Natació Roses

Aquest dissabte, 22 de febrer, la Piscina Municipal de Roses tornarà a viure una competició amb els millors nedadors de la demarcació de Girona

Trofeu Natació RosesEl GEN Roses torna a organitzar el Trofeu d’Hivern de Natació, competició creada l’any passat pel Grup d’Esports Nàutics i en la que està prevista la participació de diferents equips arreu de la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona. Així, nedadors GEN Roses, de l’ACEJ La Jonquera, del CP Flaçà, del Besalú C.N. i del C.P. Sant Joanenc, competiran per demostrar qui són els més ràpids sobre l’aigua.

Per dur a terme aquesta competició es compta amb la col·laboració de la Piscina Municipal de Roses, la qual facilita l’espai per al desenvolupament de la competició.

Així, la instal·lació aquàtica rosinca serà testimoni de la descarrega d’adrenalina per part del nedadors, de les esperes de pocs segons prèvies a cada sèrie, que als competidors se’ls fan llarguíssimes, i tornarà l’alegria dels campions i, en definitiva, les emocions que floreixen en qualsevol esdeveniment esportiu.

Cal destacar que aquesta 2ª edició del Trofeu Hivern, donat el bon èxit de convocatòria i la gran experiència viscuda de l’any passat, que ha fet augmentar la participació d’enguany tan de nedadors com de clubs, constarà de dues jornades a diferència de l’any passat, que es va desenvolupar al llarg de només un dia.

La competició s’iniciarà a les 16:00 hores d’aquest proper dissabte.