Inici Actualitat Segona edició dels Jocs Florals de Roses certamen poètic dedicat a la...

Segona edició dels Jocs Florals de Roses certamen poètic dedicat a la Vila rosinca

Maria Terrades, Marc Danés i Ramon Danés

Es presenta la II edició del Jocs Florals de Roses, certamen que fomenta la creació poética amb la Vila de Roses com a protagonista

Maria Terrades, Marc Danés i Ramon Danés

Maria Terrades i Ramon Danés, representants del Rotary Club Roses-Empuriabrava, i Marc Danés, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roses, han presentat la II edició dels Jocs Florals de Roses.

La temàtica central del concurs és el municipi de Roses i s’estableixen tres categories temàtiques específiques: Rosa Natural Roja, poema sobre la vila de Roses; Rosa Natural Groga, poema sobre la vida al mar a Roses; i Rosa Natural Blanca, poema sobre els monuments de Roses.

Cada participant podrà concursar a les categories que desitgi, amb un màxim d’una obra per categoria (només podrà obtenir un premi). Les obres han de ser originals, inèdites i no poden haver estat premiades en altres concursos. L’extensió ha de ser d’entre 14 i 40 versos i l’estructura mètrica, lliure. La llengua utilitzada en les categories Rosa Natural Groga i Rosa Natural Blanca ha de ser la catalana, i en la categoria Rosa Natural Roja pot ser la catalana o la castellana. Totes les categories tindran com a premi una placa commemorativa i 375 €.

La presentació de poemes, oberta a totes les persones aficionades de la poesia, s’ha de realitzar, com a màxim, fins el proper 31 de maig a les 14 hores, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, Plaça Catalunya, nº 12.

Exit mobile version