La segona gala a benefici de l’Associació Tramuntanets de Roses recapta més de 3.000 euros

Associació Tramuntanets de Roses

De música i dansa es va composar la Gala Benèfica de l'Associació Tramuntanets de Roses

El Teatre Municipal de Roses es va emplenar per assistir en aquesta gala sòlidària a favor dels nens i nenes discapacitats de l’Associació Tramuntanets

Associació Tramuntanets de Roses
De música i dansa es va composar la Gala Benèfica de l’Associació Tramuntanets de Roses

La segona gala benèfica, que es va celebrar els passat dissabte a la tarda al Teatre Municipal de Roses, a favor de l’Associació Tramuntanets  de Roses va superar l’èxit de l’any passat. Si tenim en compte que el principal objectiu és recaptar diners per portar a terme activitats al llarg de l’any dirigides als nens i nenes més especials de Roses, llavors l’organització es pot donar per satisfeta, “realment estem molt contents per la resposta dels rosincs i rosinques, perquè vam emplenar gairebé el teatre, i estem molt agraïts perquè gràcies a ells hem pogut recaptar 3.220 euros”, ha manifestat l’actual presidenta de l’Associació Tramuntanets, Soraya Giménez, la qual ha volgut fer extensiu el seu agraïment a la Katy Reay, antiga Vocal de l’entitat, així com a les monitores “perquè sense totes elles no hauria estat possible tot el que fem a  Tramuntanets “.

Els diners recaptat “els destinarem a l’organització de les activitats que fem a l’hivern, com anar a la piscina, assistir al Centre MEF, anar a berenar, al cinema, fer sessions de musicoteràpia i psicomotricitat, a més dels Casalets de Nadal i Semana Santa”, ha explicat Giménez.

Però si els vilatans de Roses van col·laborar amb la seva assistència al teatre no menys solidaris van ser els que hi van participar per oferir un espectacle de qualitat a dalt de l’escenari, com el grup d’estudiants del Centre Escolar Empordà, l’Escola de Dansa Gabriela Martín i el Centre MEF, fent una menció especial als grups de Rumba Tramuntana, Jarapa Live Flamenco i el duo composat per Pablo Guirao i Tobias Stein, els quals van voler tornar a ser-hi a donar un cop de mà a l’Associació Tramuntanets, com ja van fer l’any passat.

La presidenta l’entitat va sortir a l’escenari per explicar la seva història i la de molts pares i mares que es trobaven a la sala teatral, “quan et diuen al poc de néixer que el teu fill requereix una dedicació absoluta perquè la seva vida depèn d’aquesta dedicació, després de passar per la fase de dolor, impotència, ràbia, culpabilitat, vertigen, no tens més alternativa que canviar el ‘xip’ i lluitar. I des de l’Associció Tramutanets treballem, lluitem per a que els nostres nens siguin com els demés, és a dir que es diverteixen i siguin feliços”. Unes paraules que van ser acollides amb un fort aplaudiment per part dels assistents.

I si els assistents i els artistes van ser solidaris en col·laborar en aquest gala de Tramuntanets, també ho van ser els restaurants Las 3 Perlas, el Mas Bech, El Camp de Llançà, el Sal i Pebre, el Si Tapes, La Tagliatella de Roses i El Camp de Llançà, que van oferir menús de regal que es van sortejar durant la gala. Així com els diferents obsequis o vals gratuïts  gentilesa de No + Vello, Therapy Centre, El Vestidor, Natur System, i Urban Look.