Segona manifestació en una setmana contra del Pla d’Usos de Temporada de Roses

Pla d'Usos de Temporada de Roses

Moment de la segona manifestació en contra del nou Pla d'Usos de Roses

Els manifestants han demanaven una moratòria del concurs del Pla d’Usos de les platges

Pla d'Usos de Temporada de Roses
Moment de la segona manifestació en contra del nou Pla d’Usos de Roses

Un grup de ciutadans, empresaris i comerciants de Roses i Santa Margarida han portat a terme la segona manifestació en una setmana per “denunciar el malament que ho han fet en el Pla d’Usos, que l’han fet d’amagat i a defensar a l’esport nàutic, ja que hi ha empresaris que ho estan passant malament i no han de tancar les portes, al contrari”, ha manifestat el president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, Ricardo Moraes.

Moratòria

Moraes sol·licita una moratòria del Pla d’Usos “per a que tothom pugui treballar aquest estiu amb tranquil·litat, i un cop acabada la temporada d’estiu parlant amb totes les entitats i persones implicades, i treure’l a concurs”. Així mateix, el president dels comerciants de Santa Margarida considera que s’ha perdut “una gran oportunitat per acabar amb la problemàtica del top manta, ja que amb el nou Pla d’Usos es podria haver ocupat l’espai que agafen els venedors il·legals”.

Alguns dels manifestants han entrat posteriorment a la sala de plens de l’Ajuntament per seguir la sessió plenària de caràcter extraordinari sol·licitada per tots els grups municipals de l’oposició de Roses.