Suquet de peix de Rose

Segona Pedalada a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Obertes les inscripcions per participar a la Segona Pedalada organitzada perl Club Ciclista Roses a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

Després d’un any i mig molt difícil per no dir impossible per les entitats socials d’organitzar esdeveniments per tal de recaptar diners i ajudar així els seu associats, el Club Ciclista Roses va organitzar al novembre de l’any passat, una pedalada per ajudar a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Una iniciativa que va tenir tant d’èxit que el president del club ciclista rosinc, Joan Hornos, va assegurar que hi hauria una segona edició de la pedalada, la qual en lloc de portar-se a terme a la tardor, com a llavors, es farà aquesta primavera, concretament el dia 22 de maig, sortint com l’any passat, tots els ciclistes a les 10 hores des de la Plaça Catalunya per després de fer un recorregut de 10 km arribar a la Ciutadella.

I un cop tots els ciclistes siguin a l’interior del recinte emmurallat podran esmorzar una botifarra feta a la brasa per a l’ocasió.

Inscripcions

Per poder participar en aquesta 2ª Pedalada benèfica cal fer la corresponent inscripció aportant un donatiu de 10 € si es fa de manera online i de 12 euros en el cas de fer-la de manera presencial a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Amb aquests 10 euros cada participant obtindrà una samarreta exclusiva de l’esdeveniment a més de poder gaudir de la botifarrada.

  • Per fer la inscripció online cliqueu AQUÍ.
  • Per fer la inscripció presencial cal dirigir-se al al carrer Espronceda, 44, de Roses.

Tot els donatius aniran íntegrament destinats al projecte d’atenció psicosocial de la Fundació Roses Contra el Càncer per ajudar els malalts oncològics de Roses i els seus familiars.