Segona xerrada sobre alimentació i medicació per a Gent Gran de Roses

Ajuntament de Roses

Xerrada sobre alimentació i medicació dirigida a la Gent Gran de Roses realitzada al mes de gener / Foto: arxiu

Emmarcada dins el cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Roses a proposta de la mateixa Gent Gran de la Vila

Ajuntament de Roses
Xerrada sobre alimentació i medicació dirigida a la Gent Gran de Roses realitzada al mes de gener / Foto: arxiu

Després de l’èxit d’assistència obtingut el passat mes de gener amb la primera de les xerrades per a gent gran organitzada per l’Ajuntament de Roses, demà dimecres, 18 de febrer, tindrà lloc la segona sessió a càrrec del doctor Ter sobre alimentació i medicació. Altres temàtiques com la salut del cor i les malalties cardiovasculars, la seguretat a la llar o les noves tecnologies, centraran les activitats previstes fins al mes de maig.
La primera de les xerrades d’aquest cicle va tenir lloc el passat mes de gener amb un gran èxit d’assistència. El cicle és fruit de les sessions realitzades pel Consell Sectorial de Gent Gran de Roses, integrat per casals d’avis, entitats i associacions d’aquest àmbit i el propi consistori rosinc, on una de les propostes plantejades va ser la d’apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida.

Amb motiu d’aquesta petició, l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament ha engegat aquesta nou cicle de xerrades que, amb una periodicitat mensual, comptarà amb la participació de professionals de diferents àmbits que abordaran la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o pràctiques i consells de seguretat entre la gent gran.
Després de la xerrada sobre alimentació que tindrà lloc demà dimecres, el cicle prosseguirà amb la intervenció del doctor Paz (dimecres, 18 de març), qui parlarà sobre ‘Com cuidar el cor i les malalties cardiovasculars’. Dimecres 22 d’abril, la Policia Local de Roses parlarà sobre “Seguretat a la llar” i, tancant el cicle, Edgar Tarrés, del departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament, oferirà un taller pràctic sobre ‘Què fer amb el mòbil i amb facebook’.

Totes les xerrades són d’accés lliure i es faran, els dies indicats, al hall del Teatre Municipal a les 16.30 hores.