Mes de paraules

Segons reconeixements acadèmics de Roses premiant ara les millors notes de les PAU

Mireia Parals del Centre Escolar Empordà, Malak Ahakkam de l’Institut Illa de Rodes  i Victòria Vidal de l’Institut Cap Norfeu van assolir les millors notes de la selectivitat a Roses

Ahir es va portar a terme els segons reconeixements acadèmics  de Roses després dels Premis a l’Excel·lència de Roses en l’etapa de l’ESO lliurats el passat dimarts al vestíbul del Teatre Municipal.

En aquesta ocasió, l’acte de lliurament es va desenvolupar a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses que va voler reconèixer també l’excel·lència acadèmica “que no es més que el fruit del treball, la constància i l’esforç”, va assenyalar la regidora d’Ensenyament, Yanna Arjona.
Una excel·lència acadèmica que va premiar, concretament, a tres alumnes que van treure la millor nota a les PAU (Proves d’Accés a la Universitat), de cadascú dels tres instituts de Roses, Mireia Parals Pagès amb un 8,2, del Centre Escolar Empordà, Malak Ahakkam Aalaowel amb un 9,1, de l’Institut Illa de Rodes i Victòria Vidal Malagarriga amb un 9, de l’Institut Cap Norfeu.

Els respectius premis, un diploma acreditatiu, un lot de llibres i una petita dotació econòmica, van ser lliurats per l’alcalde de Roses, Josep M. Martínez, i per la pròpia Yanna Arjona, en presència d’altres regidors tant de l’equip de Govern com de l’oposició, del personal docent i directiu dels tres centres educatius, així com dels familiars i amics de les alumnes.

Tant l’alcalde com la regidora van destacar que “l’Ajuntament de Roses és conscient del repte que teniu després d’aquesta etapa educativa, i és per això que ens agradaria transmetre que el consistori sempre hi serà per fer-vos costat”.

Les autoritats de Roses també van voler fer una menció especial a les famílies, al col·lectiu docent i la comunitat educativa en general en l’assoliment de les millors notes de les PAU de Mireia Parals, Malak Ahakkam i Victòria Vidal.