Una seixantena de famílies de Roses gaudeixen del sopar Cap d’Any gràcies a FADIR

FADIR

Voluntaris de FADIR dipositen en capsetes de menjar el menú del sopar de Cap d'Any que van gaudir una seixantena de famílies de Roses

FADIR va repartir entre els seus associats un àpat de Cap d’Any elaborat per la Residència Pi i Sunyer de Roses

FADIR
Voluntaris de FADIR dipositen en capsetes de menjar el menú del sopar de Cap d’Any que van gaudir una seixantena de famílies de Roses

L’any passat la Fundació d’Ajuda al Discapcitat de Roses, FADIR, va posar en marxa la iniciativa d’oferir un sopar per les Festes de Nadal, elaborat per la Casa de Colònies ‘Els Estanys’ de Capmany, als seus associats més desvalguts. Una iniciativa que ha tingut enguany continuïtat presentant una novetat a destacar. Si l’any passat l’àpat que es va oferir a la vigília de Nadal, la Nit Bona, enguany ha estat l’últim sopar de 2016, el de Cap d’Any.
Un canvi del dia del sopar degut “a que aquest any ens ho ha fet la Residència Pi i Sunyer de Roses, i com pel dia de Nadal tenien molta feina hagués estat més complicat per a ells, i ara que per l’entrada de l’Any Nou el volum de tasca a la seva cuina ha baixat, doncs en han fet el sopar de Cap d’Any”, va manifestar el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.
Així, ahir a la tarda els voluntaris de FADIR preparaven en capsetes de menjar el menú que es van emportar “una seixantena de famílies i que ha consistit en “consistent en una amanida freda de mongetes amb tonyina, surimi i olives de primer plat, de segon pollastre rostit amb panses i nous, un iogurt de postres, i després el raïm de la sort i llaminadures per a la mainada”, va assenyalar Pulleiro.

Aquesta seixantena de famílies associades de FADIR és una quantitat superior a la de l’any passat, quan van ser una quarantena. Un augment que es podria haver donat “perquè per les dates de Nadal, suposo, no ho sé segur, els nostres associats van poder estar més amb les seves famílies que no pas pel Cap d’Any, on cadascú sopa a casa seu”, va explicar Manel.

El coordinador de FADIR va voler “agrair la col·laboració de la Residència Pi i Sunyer, perquè sense l’esforç suplementari que han fet a la cuina no hauria estat possible oferir aquest sopar de Cap d’Any”.