Suquet de peix de Rose

Seleccionats els 10 guitarristes que prendran part al 1er Duel de Guitarres de la Festa Major de Roses

El proper 15 d’agost a partir de les 21:30 hores, l’escenari de barraques de la Festa Major de Roses acollirà la 1a edició del Duel de Guitarres

Duel de GuitarresDavid Becerro, Camilo Corna, Cristian Pérez, Guillem Camós, David González, Thomas Höffken, David Navarro, Alberto Ballester, Ignasi Montoro i Ricard Salvatella han estat els guitarristes seleccionats per participar al primer Duel de Guitarres que se celebrarà el dia 15 d’agost, sent una de les novetats de les Barraques de la Festa Major de Roses 2014.
Tots els participants van haver d’enviar un vídeo a l’organització, que després de visionar van ser escollits els que, pels mateixos organitzadors del Duel de Guitarres, van ser els millors per qualitat tècnica i musical.

Els vídeos dels 10 seleccionats es poden veure en aquest enllaç: seleccionats/dueldeguitarres.

Cal destacar que a la selecció es van presentar guitarristes de tots els estils musicals, que el dia 15 d’agost hauran de demostrar, davant un nombrós públic, les seves habilitats amb la guitarra.

El concurs tindrà un jurat de luxe format pels músics rosincs Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao, el cantant del grup gironí Morphium Alex Bace, i el guitarrista dels figuerencs Mute Ernest Cortada.

El Concurs Duel de Guitarres, també comptarà amb la col·laboració de l’empresa d’amplificadors AnytoneAmps (www.instrumentika.com), que serà l’encarregada de cedir els seus amplificadors per fer el duel. Aquesta empresa empordanesa, compta entre les seves files artistes com ara Joan Cardoner de Los Guardians del Pont (www.losguardiansdelpont.com). A més a més el dia del concurs, col·locaran un parada perquè tothom que vulgui pugui veure i provar els seus productes.

Tots els beneficis obtinguts es destinaran a l’Associació Tramuntanets de Roses, que el dia del concurs instalaran una parada on es podrà adquirir material divers relacionat amb el concurs.

Per a més informació consulteu: