Semblava impossible formar una colla pel Carnaval de Roses fins que va ser una Mission Possible

Carnaval de Roses 2015
Els 'fantasiosos' membres la colla Mission Possible amb la seva 'fantasiosa' carrossa

La colla Mission Possible, de nova creació, s’estrenarà enguany al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Els ‘fantasiosos’ membres la colla Mission Possible amb la seva ‘fantasiosa’ carrossa

No són nous al Carnaval de Roses, ja que sempre s’han disfressat dins altres colles, fins que finalment “una de les persones del nostre cercle d’amics volia que muntar una colla pròpia i ens van animar”, va dir Jordi Branco, un dels cap de la colla. I un cop es va prendre la decisió el nom va ser gaire fàcil de posar “ perquè com semblava impossible fer una colla pròpia, quan la vam tenir vam veure que finalment va ser una Mission Possible”, van explicar l’Adela Juárez i la Lourdes Padilla, dues noies components d’aquesta nova colla del Carnaval de Roses amb un nom de pel·lícula: Mission Possible.
I el primer any com a colla de carnaval els de Missió Possible aniran disfressats de “diríem que es fantasia, perquè nosaltres mateixos no ho sabem. Vam fer un dibuix, vam anar a un modista i ell mateix ens va fer la disfressa”, va explicar Branco.

Així que si els membres de la colla aniran amb uns vestits de fantasia la carrossa més del mateix, “de fantasia, això sí amb el nom de la colla ben visible, el qual cada any aniran canviant, com la pel·lícula, així l’any vinent serà Mission Possible 2”, van destacar l’Adela i la Lourdes.

Evidentment que no van tenir Barraca els de Mission Possible, i encara passaran, com a mínim, un parell d’anys, segons les bases de sol·licitud per disposar d’una, així que les despeses del carnaval per aquesta colla es cobreixen íntegrament de la quota que ha de pagar cada membre, que són un total de 36, “i que paguem 160 euros. En un principi vam dir 140, però després vam veure que la disfressa amb la modista pujava 20 euros més, i aquesta diferència li va semblar bé a tothom i posem 160 € cadascú” va explicar Branco, per remarcar respecte a la disfressa “que vam dir de donar les teles i que cadascú es busqués una modista o sinó ho fèiem amb el que ens va dissenyar la disfressa, aquesta opció va guanyar i aquest modista es va preocupar de venir i agafar-nos les mides a tothom, i de moment, molt contents”.

Respecte al sorteig, Jordi Branco va manifestar que “el millor es fer un sorteig i que la sort decideixi, perquè la sort no fa distincions entre colles més antigues o noves i ni si són de fora o de Roses”.

Reis Infantils del Carnaval de Roses 2016

I la sort va somriure a mitges a la colla de Missió Possible. A mitges perquè al començament del sorteig de número de desfilada portat a terme el passat dimarts, 27 de gener, es va sortejar quins serien els Reis de Carnaval de Roses 2016 i a Mission Possible que van sol·licitar ser Reis Infantils els va tocar. Així els reis de tots els nens de la festa de carnestoltes rosinca.

En canvi, no sortiran des d’on volien ells, “un xic més endavant”, ja que els va tocar el número 51. No és dels últims, però està més a prop de la cua que del cap.