Semblen afectuosos i tendres, però realment són uns monstres… Fins Aquí Hem Arribat!

Carnaval de Roses 2016
Alguns dels integrants de la colla Fins Aquí Hem Arribat... Unes bones persones!!

La colla Fins Aquí Hem Arribat personificaran a Lotso, el personatge antagonista de la pel·lícula Toy Story 3

Carnaval de Roses 2016
Alguns dels integrants de la colla Fins Aquí Hem Arribat… Unes bones persones, o no…

Que no us enganyin. Semblen bones persones els integrants de la colla Fins Aquí Hem Arribat. Però no us deixeu enganyar per les aparences… Fins i tot l’any passat es van disfressar de Penélope Glamour, el personatge femení de la sèrie de dibuixos animats ‘Autos Locos’, on la pobre noia sempre estava en dificultats i no parava de demanar auxili. Pobrets, pensaria la gent…
I enguany, seguint la seva estratègia de aparentar que són persones que mai han trencat un plat, i que necessiten l’ajuda dels demés, es disfressaran de Lotso, personatge de la pel·lícula ‘Toy Story 3’ i que és un os gran, suau, de color rosa i blanc, que fa olor a fruites, afectuós, i tendre per fora, és a dir, d’aquest ossets que no pararies mai de abraçar-lo i de donar-li petons, però que realment és… un MONSTRE (així, amb majúscules).

I vam parlar (ho vam fer a una distància de 5 metres, per precaució, i una mica de por) amb un cap de colla de la Fins Aquí Hem Arribat, Albert Torrà, i ens va dir que “ens disfressem de Lotso perquè ho vam parlar, i com enguany el Carnaval queia abans volíem anar abrigadets, i vam trobar que aquesta disfressa era molt xula”.

Ai ai ai… Que es disfressen de Lotso no perquè siguin dolents sinó per no passar fred… Em sembla que hem fet una interpretació dels membres de la colla Fins Aquí Hem Arribat un xic errònia. Bé, si algú ho llegeix això no li digueu a ningú, si us plau, gràcies…

I en Torrà (ara, un cop sortit de l’equívoc, ens vam posar al seu costat) va dir que la carrossa, doncs, l’estaven decorant “amb l’os al davant, al mig un cofre amb joguines i al final de la carrossa amb uns daus d’aquests amb lletres amb els que juguen el nens, bé, com si fos una habitació de Toy Story plena de joguets”.

Els de Fins Aquí Hem Arribat no van posar barraca per la Festa Major, així que cadascú “dels integrants veterans paguem 120 euros de quota, i 130 els nous”, el que significa la mateixa quantitat que l’any passat, tant pels vells com pels nous membres de la colla, i amb la qual “pots menjar, beure, anar a l’arrosada de dilluns i la disfressa, tot i que la modista va a part”.

En canvi, però, ha augmentat la quantitat de persones que es disfressen amb aquesta colla. L’any passat eren una vuitantena de Penélopes Glamour, i enguany seran un centenar d’ossets de color rosa, “com tenim un límit d’entre 100 i 110 persones vam obrir noves inscripcions i la gent s’ha apuntat”, va desvetllar el cap de colla, el que suposa un pressupost d’entre 11 i 12.000 euros destinats al Carnaval per part de la colla Fins Aquí Hem Arribat.

“La solució no es tirar pel dret”

A Albert Torrà li sembla “malament” que l’Ajuntament no vulgui (tot i que hores d’ara no hi ha una decisió definitiva) que les carrosses no vagin al port pesquer perquè “han tirat pel dret en lloc de buscar una solució, nosaltres vam proposar que es fiqués més llum, més seguretat, més lavabos i el que han fet davant d’un problema és treure’l”. Torrà considera, a més, que “és pot generar bastant d’enrenou pel mig de poble sinó deixen entrar al port, perquè la gent s’anirà a buscar la festa per un altre lloc”.

El lloguer? És el que hi ha”

La colla Fins Aquí Hem Arribat té un remolc de 9 metres, “per tant hem de pagar el que ens toca, perquè no podem anar a cap garatge perquè no ens hi queb, és el que hi ha”.

Confirmat, els integrants de la colla Fins Aquí Hem Arribat són bona gent… Almenys, no són dolents

Davant l’equívoc que vam tenir pensant que aquests de la colla Fins Aquí Hem Arribat, eren uns monstres,  vam anar a la Policia Local de Roses ha demanar informació, i ens van dir que no, que cap d’ells té antecedents penals…

O sigui, que són afectuosos i tendres per fora, i sembla que també per dins.