Suquet de peix de Rose

Seminari sobre la custòdia agrària organitzat per la IAEDEN

Seminari tècnic sobre la custòdia agrària com a eina de compromís ambiental i social

IAEDEN-Salvem l'EmpordàLa IAEDEN Salvem l’Empordà organitza, el proper dissabte 21 d març a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries, un seminari tècnic de custòdia agrària, un espai de trobada per a les persones dedicades i interessades en el sector agrari, tant per la seva activitat econòmica com per l’estreta relació que té amb el paisatge, els recursos naturals i la biodiversitat.

L’objectiu d’aquest seminari, que es durà al llarg del matí, és la difusió d’experiències existents de custòdia agrària, així com experiències de col·laboració entre diferents sectors i el món agrari. També, es posarà especial èmfasis en com la custòdia agrària pot esdevenir un dels punts de trobada entre productors responsables i consumidors conscients.

Per tots aquests aspectes al voltant del món agrari, els ecologistes empordanesos conviden a tothom assistir a aquest seminari tècnic organitzat pel grup de treball de custòdia agrària de la Xarxa Custòdia del Territori i la IAEDEN, i finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.