Fira de la Rosa de Roses

S’enceta el que pot ser el millor Carnaval de Roses de la seva historia

Carnaval de Roses 2016
Una particpant fent bombolles de festa, rauxa i seny!!

Més participació a la cercavila inaugural i més colles que mai participen enguany al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
Una participant del Carnaval de Roses fent bombolles de festa, rauxa i seny!!

“Está to pagaoooo!!”, així va acabar les seves paraules el Rei Canestoltes, encarnat en la persona d’en Cesc Segura, en el seu discurs de benvinguda al Carnaval de Roses 2016, i com ell és el Rei Carnestoltes el qual regnarà a Roses durant aquests quatre dies, ja ho sabeu. El que no sabem nosaltres si els bars i restaurants de la Vila saben que tot ho pagarà ell.

En les seves paraules va afirmar que “sóc aquí per ballar i riure, també per menjar i beure, però si alguna cosa no podem oblidar és que ha tothom hem de respectar”.

Doncs això és el que hem fer en aquest Carnaval de Roses 2016, el més participatiu de la seva història, “perquè, crec, que a part que a Roses creixen les ganes de participar en el Carnaval, moltes colles es van nodrint de gent del pobles del voltant, per tant, això vol dir que el Carnaval de Roses és un Carnaval de referència i molt benvinguts al nostres veïns que vulguin formar part de la nostra rua” va manifestar l’alcaldessa Montse Mindan.

Un Carnaval que pot esdevenir, també, en el millor de tots els Carnavals de Roses, perquè “la imatge d’aquesta festa la canviarem –en referència a la impressió que es dóna de macro botellon divendres a la nit després de la desfilada – no perquè hi hagi més participació, sinó perquè nosaltres mateixos, tots, perquè tots som Carnaval, ens conscienciem que hem de donar bona imatge, perquè aquesta no és només d’un Carnaval en sí, sinó de tots i cadascú dels que desfilem, per tant, prenent el compromís que nosaltres som la imatge del nostre Carnaval, llavors anirà endavant”.

Un Carnaval que es va encetar, ahir, Dijous Gras, amb molta més participació que mai de la cercavila inaugural, a càrrec de la banda de percussió Ociart, que va amenitzar els carrers de Roses des de les portes de l’Ajuntament fins a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

I si aconseguim, això, donar una bona imatge en el Carnaval de Roses més participatiu de la història, esdevindrà, també en el millor de tots els temps.

Un gran festa amb ‘La Loca Histeria’ i Joventut Rosinka

I la festa del Carnaval de de Roses es va encetar després del parlament i que l’alcaldessa i el regidor de Festes, Francesc Giner, fessin entrega al Rei Carnestoltes d’un bitllet de 100 pessetes, la vara de comandament i la clau de la ciutat, “si hi ha algun problema o passa alguna cosa que et truquin a tu”, li va dir Montse Mindan a en Cesc Segura, el Rei Carnestoltes.

I un cop en Cesc es va erigir com l’amo va entrar en escena la banda ‘La Loca Histeria’, un grup de versions que ho va fer francament molt bé, “canten de puta mare” es va sentir entre els assistents. Va ser un encert la seva contractació.

I la festa va continuar després del concert amb la música dels Dj’s portats per l’associació juvenil Joventut Rosinka, DJ Mali i DJ Adrià Giner, que no van desentonar, ni molt menys, amb la bona música que es va sentir, anteriorment, a l’envelat.

A més, Joventut Rosinka va repartir uns grans premis a les millors disfresses, destacant els grups de Fórmula 1, i la nedadores de natació sincronitzada, que van ser les que van guanyar el premi. D’altra banda, un dels premis individuals el va guanyar el noi que anava de Valentino Rossi amb la seva ‘Ya maja’.

[fsg_gallery id=”234″]