“Senegal: Postals d’un viatge a l’Àfrica subsahariana” a Ca l’Anita

Exposició de Roger Lleixà a Roses

Imatge de la col·leció "Senegal: Postals d'un viatge a l'Àfrica subsaharina”

El fotògraf figuerenc, Roger Lleixà, exposa a Ca l’Anita un retrat visual de la vida del Senegal

Exposició de Roger Lleixà a Roses
Imatge de la col·leció “Senegal: Postals d’un viatge a l’Àfrica subsaharina”

Aquest dissabte, 19 de desembre a les 8 del vespre, el fotògraf, Roger Lleixà, nascut a Girona però establert a Figueres, inaugura a la sala Ca l’Anita de Roses una exposició d’imatges sota el títol “Senegal: Postals d’un viatge a l’Àfrica subsahariana”.
La mostra recull una sèrie d’instantànies que l’autor va realitzar durant un viatge al Senegal realitzat entre els mesos d’agost i setembre del 2014. En elles es pretén fer un petit retrat visual de la vida i la cultura del país, així com de la seva gent. La mostra es presenta en 15 fotografies de 70×100 cm.

Lleixà publica setmanalment al setmanari Empordà des del 1998 i col·labora periòdicament amb el Diari de Girona des del 2005. Ha publicat a diversos diaris i revistes, com ara a Viajes National Geographic, a la revista musical Enderrock, al rotatiu holandès Volkskrant Banen, al diari esportiu Mundo Deportivo, al diari As, al diari Público, al Diario de Levante i al Diari de Mallorca, entre d’altres.

La mostra es podrà visitar els divendres de 17 a 20h, i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores i de 17 a 20 hores, romandrà a Ca l’Anita fins al 24 de gener. Mes en el que està previst realitzar una activitat paral·lela, que serà la visita dels alumnes de 1r de Batxillerat dels diferents instituts de Roses.