S’enfonsa un vaixell a la platja de l’Almadrava de Roses

S’enfonsa un vaixell a la platja de l’Almadrava de Roses
Moment en que la llanxa desapareixia de la superficie de l'aigua

Els tripulants, dos homes de nacionalitat alemanya, han resultat il·lesos

Una llanxa, de nom ‘Ben Nemsi’ i 10 metres d’eslora, s’ha enfonsat aquesta tarda, al voltant de les 17:30 hores, a la platja de l’Almadrava.
Els dos tripulants que anaven a bord, dos homes de nacionalitat alemanya, havien sol·licitat ajuda a Salvament Marítim per poder ser remolcats al port de Roses. I va ser, quan la llanxa era remolcada que ha bolcat i ha acabat enfonsant-se a la badia de Roses.

Els dos tripulants han estat traslladats per una embarcació de la Guàrdia Civil fins a la mateixa platja d’Empuriabrava on els esperava una patrulla de la Policia Local, que han fet les gestions per fer arribar a un taxi i que traslladés als dos turistes alemanys, que han resultat il·lesos, al seu domicili, un apartament a Empuriabrava. L’única pèrdua significativa que han patit ha estat la seva documentació personal, que estava a l’interior de la llanxa.
En canvi, un tècnic de Salvament Marítim ha patit una lumbàlgia a causa de l’esforç de voler intentar salvar la llanxa, raó per la qual el vaixell de salvament es troba a hores d’ara inoperatiu, per tant, les gestions de recuperació de l’embarcació sinistrada es demorarà, segurament, més del previst pels seus tripulants.