Sergi Bernal aconsegueix a Palamós la 6ª posició final, 3ª en Juvenil, en la prova del circuit català de Làser

GEN Roses

Sergi Bernal durant un dels entrenaments que va realitzar aquest estiu a Roses

El jove regatista del GEN Roses, Sergi Bernal, començar a recollir els fruits després d’entrenar i competir durant tot l’estiu

GEN Roses
Sergi Bernal durant un dels entrenaments que va realitzar aquest estiu a Roses

Un equip de 6 regatistes del GEN Roses van participar al Trofeu Vila de Palamós, regata que forma part del Circuit Català de la classe Làser que són les més importants a nivell autonòmic, dels quals el rosinc Sergi Bernal va ser el millor regatista classificat, fent parcials molt bons i guanyant, gairebé, una prova. Al final va fer sisè de la general i tercer a la categoria Juvenil

L’equip de regatistes participants van ser Carles Carbonell, Raul Caner, l’Isidre, Joan Victoria, Marc Isern i Sergi Bernal i van tenir resultats dispars a Palamós després que aquest estiu estiguessin entrenant a Roses, a més de competir en regates internacionals com l’Europeu Làser Màster a Polònia o el Mundial de Làser Juvenil a Canadà.

Els juvenils han agafat força i forma física i amb vent moderat han fet un gran salt i els ha posat dins de la flota en un lloc perfectament competitiu aconseguint, pràcticament tots, algun parcial positiu encara que a la classificació general no tots amb la mateixa sort.

Cal destacar que la vela de competició és el final d’un recorregut molt llarg i que no té sempre el mateix camí. Requereix, com tots els esports a alt nivell, moltes hores de dedicació tant per a l’entrenament tècnic com per a la posta a punt de material, la forma física, la psicologia i el treball tàctic abans, durant i després de les competicions.

En aquest sentit, fa 5 anys que el GEN treballa en un projecte esportiu que promociona l’esport base per sobre de tot però que va oferint diversos camins als practicants de la vela, tan si són infantils, juvenils o veterans. Poc a poc els esportistes van millorant individualment, però també a nivell general, que és el que farà que els més destacats puguin tenir una bona base d’entrenament i per a que els resultats vinguin per si sols.