Sergi Jiménez, del CPE Roses La Perola, es classifica pel campionat d’Espanya de Surfcàsting

CPE Roses La Perola
Sergi Jiménez, al centre, flanquejat pels organitzadors del Campionat de Catalunya de Sufcàsting

Sergi Jiménez va aconseguir la classificació en finalitzar en quarta posició del campionat de Catalalunya en la categoria U-21 (menors de 21 anys)

CPE Roses La Perola
Sergi Jiménez, al centre, flanquejat pels organitzadors del Campionat de Catalunya de Sufcàsting

Sergi Jiménez és el soci més jove del Club de Pesca Esportiva de Roses, però té un especial talent per a la pesca en la modalitat de Sufcàsting, com ho demostra la segona posició que ostenta en la 8ª Lliga Social de Surfcàsting organitzada pel club rosinc.

I en Sergi va anar dissabte passat a disputar el campionat de Catalunya a la categoria U-21 (menors de 21 anys), que igual que la resta de les categories es va disputar a la platja barcelonina de Castelldefels, organitzat pel club SEPM de la població. I després de 7 hores i mitja de concurs, dividit en dues mànigues de pesca, el jove pescador va capturar 36 peixos que li van valdre una quarta posició final, vorejant el podi, que el van classificar per disputar el campionat d’Espanya de Sufcàsting al 2018 formant part de la Selecció Catalana.

Jordi Segura i José Jiménez, medalla de plata al campionat d’Espanya Surfcàsting Duo

Els passats dies 20 i 21 d’octubre es va celebrar a la localitat costanera de Mazarrón, Múrcia, el campionat d’Espanya Sufcàsting Duo en categoria Sènior, amb la participació de 50 parelles, entre d’elles la formada per Jordi Segura i Jose Jiménez, del CPE Roses La Perola, que a l’igual que Sergi Jiménez el passat dissabte, es va guanyar l’assistència en aquest estatal en quedar l’any passat en quarta posició al campionat de Catalunya.

Després de tres mànigues de pesca de 3 hores de durada cadascuna, les dues primeres celebrades el divendres dia 20 i la tercera el dissabte 21, Segura i Jiménez van finalitzar en la 34ªposició 34, però al puntuar com a selecció de Catalunya, van ser mereixedors de la medalla de plata.

Aquest dissabte, l’última prova de la VIII Lliga Social del CPE Roses La Perola

Només queda una prova per celebrar-se de la VIII Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola. Un últim concurs on es decidirà el campió, ja que entre els dos primers, el líder Victor Pino i Sergi Jiménez només hi ha 3 punts de diferència, quedant més relegats el president el club, Alberto Fernández, amb 44 i Marcos Benjumea amb 48.

El 18 de novembre, Open benèfic a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola acabarà la temporada de pesca celebrant un Open benèfic a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer, destinant tots els diners de les inscripcions a l’entitat social-oncològica.