Sergi Sabrià, Anna Caula, i Jordi Orobitg repetiran com a candidats d’ERC per Girona el 14F

Anna Caula, Sergi Sabrià i Jordi Orobitg concorreran per ERC Girona a les Elecccions al Palament de Catalunya 2021

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ratificarà les llistes el pròxim dissabte, 12 de desembre 

El president del Grup Parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià, la portaveu Anna Caula i el diputat Jordi Orobitg repetiran a la llista d’Esquerra Republicana per la demarcació de Girona a les properes eleccions del Parlament de Catalunya.

Sergi Sabirà i Jordi Orobitg ho fan després de ser escollits pels respectius congressos comarcals del Baix Empordà i de la Selva, mentre que Anna Caula tornarà a formar part de la llista com a independent.

Sabirà ha manifestat que aquestes eleccions són “transcendentals” perquè “ens juguem el futur del país i de la nostra gent”, per remarcar que “la gesticulació buida de contingut pot ser eficaç per alguns en termes electorals, però és totalment estèril en clau de país​. Ara més que mai, necessitem un govern que respongui, com està fent Esquerra, a la crisi social i econòmica de la pandèmia. I un govern fort per seguir forçant al govern espanyol a resoldre el conflicte polític a través d’una amnistia i el dret a l’autodeterminació”.

L’actual portaveu del grup republicà, Anna Caula, ha destacat que a partir del 14F “necessitem governs intrínsecament feministes i d’esquerres”, i que ara “és hora de teixir complicitats amb tots els sectors que no hi van ser l’1O per tal de situar l’autodeterminació al centre de l’agenda política. Cal seguir treballant i perseverar per seguir sumant més i més gent fins que la victòria sigui inapel·lable​”, ha conclòs Caula.

Des de la Selva, el diputat Jordi Orobitg, ha expressat també que el repte que tenim davant és “immens, com ho és el nostre compromís amb la nostra gent, amb l’amnisita i amb la República Catalana, per remarcar que “no hi ha fórmules màgiques. Com diu l’Oriol Junqueras només hi ha treball, treball i treball”.

La llista, que encapçala la Teresa Jordà (Ripollès), la completaran Bartomeu Compte (Garrotxa), Anna Torrentà (Alt Empordà), Jaume Butinyà (Pla de l’Estany), Laia Cañigueral (Gironès). 
El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ratificarà les llistes el pròxim dissabte, 12 de desembre. 

Exit mobile version