Sergio Santamaría: “A Catalunya hi ha manipulació i intoxicació respecte al dret a decidir que confon a la ciutadania”

Xerrada diputat PPC Girona

El dputat al Parlament, Sergio Santamaría, i el president del PPC Roses, Àngel Tarrero

El diputat pel PPC Girona al Parlament de Catalunya, Sergio Santamaría va oferir a Roses una xerrada-col·loqui per parlar de la situació política actual de Catalunya

Xerrada diputat PPC Girona
El dputat al Parlament, Sergio Santamaría, i el president del PPC Roses, Àngel Tarrero

En una xerrada organitzada pel PPC al Mas Palou de Roses, Sergio Santamaría, advocat cordovès resident a Catalunya des de fa 25 anys, és diputat al Parlament de Catalunya pel PPC de Girona des de les passades eleccions autonòmiques “gràcies als bons resultats que vam tenir a les comarques gironines i en poblacions com Roses”.

Santamaría va visitar ahir al vespre Roses per parlar de la situació política actual que viu Catalunya. I presentat, prèviament a l’auditori pel president del PPC Roses, Àngel Tarrero, el diputat al Parlament, en el context actual de la política catalana, va centrar el seu parlament “en el malament anomenat dret a decidir, ja que creuen que és un dret, però no existeix, s’ho han inventat, és un eufemisme”, va assenyalar. “I actualment qui diu això, qui defensa això se li diu que no és demòcrata”, i això és fruit segons el diputat “que a Catalunya existeix molta manipulació i intoxicació de la informació que confon a la ciutadania”.

L’advocat gironí també va expressar el seu punt de vista de l’anomenada tercera via dient que “està morta, és un invent que el senyor Duran i el PSC han creat per tenir protagonisme, però és jugar a la confusió, i que no ajuda ni afavoreix el debat polític, i a més, confon més a la ciutadania”.

Sergio Santamaría va expressar que veu amb molta preocupació el que està succeint a Catalunya respecte al procés d’autodeterminació, ja que, va assenyalar, “porto 25 anys vivint a Girona, em sento català, i el que estic veient no m’agrada gens. I vull  aportar el meu gra de sorra, el meu compromís polític, a que la ciutadania sàpiga  realment la realitat del que està succeint”.

Xerrada diputat PPC GironaEl parlamentari va afirmar, davant una cinquantena de militants i simpatitzants del partit d’arreu la comarca de l’Alt Empordà. que el problema para Catalunya és la independència, perquè “qui pagarà les pensions?, qui pagarà les prestacions de l’atur?, qui pagarà els 60.000 milions que té de deute?. Un deute que Santamaría va dir que té Catalunya i que si no formés part d’Espanya “estaria actualment en fallida, intervenida. Estaria a la mateixa situació que Grècia, Portugal o Xipre”.

Parlant de l’executiu català, el diputat va dir que “el president de la Generalitat, Artur Mas és un rei, que reina, però no governa, qui ho fa és Esquerra Republicana”.

Tot seguit de la ponència de Sergio Santamaría es va donar el torn de paraula als assistents que transmetre les seves inquietuds i dubtes al diputat popular. Un col·loqui amb el qual va acabar aquest acte organitzat pel PPC de Roses.