Serralleria Blanco, a la tercera va la vençuda

XXII Torneig de Futbol Platja Vila de Roses
Els jugadors del Serralleria Blanco celebrant la victòria mantejant a Boque, designat com el millor porter del torneig

L’equip de Serralleria Blanco guanya el torneig de Futbol Platja Vila de Roses en la seva tercera final consecutiva

XXII Torneig de Futbol Platja Vila de Roses
Els jugadors del Serralleria Blanco celebrant la victòria mantejant a Boque, designat com el millor porter del torneig

Per 4 gols a 2 es va imposar l’equip del Serralleria Blanco al conjunt de l’Atlètic Aladid a la final del XXII Torneig de Futbol Platja Vila de Roses, aconseguint així proclamar-se campió després de disputar a les tres últimes finals de manera consecutiva.

Al 2016 van perdre la final contra el Piscines Gutiérrez, equip que precisament va viure aquell any el mateix que el Serralleria Blanco enguany. I al 2017 va tornar a caure, però en aquest cas contra el Cristalleria Roses.

Però, el Serralleria Blanco ha complert en aquest vint-i-dotzè torneig de futbol platja de Roses la dita que diu que a la tercera va la vençuda.

El resultat final potser una mica enganyós pel que va passar a la sorra, ja que els jugadors de l’Atlètic Aladid van portar la iniciativa del matx en tot moments, però la qualitat dels jugadors del Serralleria, on alguns han jugat o juguen amb la Selecció Catalana, va decantar la balança al seu favor. Jugadors que van materialitzar gols d’extraordinària bellesa.

En cada oportunitat que arribaven a porta era una ocasió manifesta de gol, en canvi els atlètics arribaven massa sovint però sense sort de cares a porteria. De fet, els dos gols que van marcar van ser de penal.

Finalment, el Serralleria Blanco es va treure l’espina de les dues edicions passades del torneig de Futbol Platja Vila de Roses.

Els designats millor porter i millor jugador van ser els mateixos que l’any passat, Boque del Serralleria Blanco, i Pitu Labrador del Cristalleria Roses, respectivament.

La participació d’enguany d’aquest torneig va ser d’una dotzena d’equips, un menys que l’any passat.

Cal destacar que abans de la final es va jugar un partit de promoció entre els jugadors alevins del Club Roses Platja.