Servei d’urgències per al nostre vehicle els caps de setmana

911 Taller de Roses

911 Taller ofereix un servei d’urgències mecàniques pels dissabtes i diumenges

A l’estiu tothom utilitza més el cotxe que la resta de l’any, si exceptuem aquells que ho necessiten per treballar.

Utilitzem el nostre vehicle per anar a la platja, la muntanya, en definitiva, per sortir aprofitant la bona climatologia.

I de vegades, durant un cap de setmana, o tot just quan hem de sortir de viatge i no hi ha cap taller mecànic obert, ens podem trobar amb la sorpresa de patir una punxada, que el nostre vehicle no arrenqui per manca de bateria, que no li funcioni les llums o que, per exemple, no pugi la finestra d’una de les portes quan anem a estacionar el cotxe al carrer.

Petits problemes mecànics, de locomoció o elèctrics que poden suposar un gran problema per al conductors.

911 Taller
Vehicle de 911 Taller pel servei d’urgència de reparacions

Problemes que 911 Taller vol posar solució amb el servei d’Auto Reparació Urgent pels caps de setmana, en un temps en el que més utilitzem el nostre vehicle.

Així, si tenim un petit problema mecànic a Roses o poblacions del voltant, com ara que s’ha esgotat la bateria, se’ns ha fos una bombeta o hem patit una punxada o fins i tot el vidre de la porta s’ha queda obert i no el podem pujar, només caldrà trucar als telèfons 872 26 66 87 o 657 932 418 per a que els professionals de 911 Taller es personin fins on es troba el vehicle per posar solució al problema.