El servei eBiblio de la Biblioteca Municipal de Roses també realitza a partir d’ara el préstec de revistes

eBiblio de la Biblioteca de Roses

eBiblio és un servei que fa possible préstecs de  continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes

eBiblio de la Biblioteca de RosesUn dels serveis que ofereix la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses es l’anomenat eBiblio o servei de préstec digital. Aquest és un dels serveis del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir als continguts a través de diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordenadors personals o lectors de llibres electrònics.

El servei, que està disponible mitjançant la versió web http://catalunya.ebiblio.cat i també a través de l’app eBiblio Catalunya per a IOS i Android, ofereix la consulta del catàleg de la biblioteca, préstec, reserves, descàrregues i lectura.

Pel que fa a la col·lecció de títols disponibles, cada mes una comissió tria les novetats arribades al mercat. Els usuaris tenen l’opció de suggerir la incorporació de títols nous des d’El Meu compte, Sol·licitud d’articles. Totes les desiderates són avaluades per la comissió

de selecció i s’informa directament a l’usuari de la possibilitat d’adquisició i, si no és possible, dels criteris pels quals no es procedirà a la incorporació.

Els aparadors de títols destacats que es poden veure a la pàgina d’inici són elaborats per la comissió de selecció i es van actualitzant cada setmana.