Sessió oberta a la ciutadania de Roses per explicar el cas del Royal Marine II

Cas Royal Marine II

L'edifici Royal Marine II (el de la finestra blava)

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, explica avui tot sobre el procés judicial de la construcció de l’edifici Royal Marine II

Cas Royal Marine II
El cas de l’edifici Royal Marine II s’expicarà a la ciutadania al Teatre Municipal de Roses

Aquest vespre l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, té previst celebrar un acte al Teatre Municipal de Roses, on es convoca a la ciutadania per explicar-les antecedents i resolució del procés judicial corresponent a la llicència atorgada l’any 203 per a la construcció de l’edifici Royal Marine II.

Un cop s’ha tancat judicialment el cas de l’edifici Royal Marine II, pel qual l’Ajuntament de Roses haurà de pagar una indemnització de 2,2 milions d’euros per evitar enderrocar-lo, s’informarà als vilatans tot sobre el cas.
“No ho hem fet abans perquè com no s’havia tancat el cas no tenia sentit explicar res perquè no sabíem com acabaria”, ha assenyalat Mindan recordant que “per aquest motiu també es va haver d’ajornar la creació de la comissió d’investigació”.

Aquest acte d’informació sobre els expedients, projecte i sentències al voltant del Royal Marine tindrà lloc a les 20 hores.

 

https://www.viladeroses.cat/22-milions-deuros-ha-pagar-roses-evitar-lenderroc-4a-ultima-planta-royal-marine-ii/