Sessions virtuals a la carta, nou servei de la Piscina Municipal de Roses

Piscina Municipal de Roses

Es tracta de classes Tono, Strong, TRX, GAC, Zumba, Pilates que els abonats poden seguir gratuïtament des de casa a través de la web de la Piscina Municipal de Roses

Des d’aquesta setmana, la Piscina Municipal de Roses posa a disposició de les  persones abonades un nou servei de sessions virtuals a la carta. Conduïdes pels propis monitors de l’equipament i enregistrades a la  sala d’activitats de la Piscina amb qualitat d’imatge i so, cada setmana s’afegiran noves classes perquè els usuaris que no puguin assistir a les classes presencials o es quedin sense plaça, puguin seguir-les des de casa.

Classes de Tono, Strong, TRX, GAC, Zumba, Pilates de forma totalment gratuïta per als abonats, són les que s’oferiran a través de la web de l’equipament. Així doncs, només cal que l’usuari accedeixi a www.piscinaroses.cat, s’identifiqui com a persona abonada amb les seves dades (nom d’usuari i contrasenya) i accedeixi a l’apartat “Virtuals PMR- Virtuals a la carta”, on podrà triar el tipus d’activitat i escollir la sessió que l’interessa. Cada setmana s’aniran penjant dues noves classes, que s’uniran a l’oferta ja existent.

Aquest servei s’afegeix a “Streamings PMR”, des d’on la Piscina ofereix sessions en directe en situacions de tancament de la instal·lació per restriccions sanitàries, i “Virtuals EntRena’t” una aplicació on es poden obtenir sessions genèriques d’altres monitors i monitores per a tots els gustos i objectius i també rutines d’entrenament per fer a casa sense o amb ben poc material.

Es tracta de tres opcions adaptades a les necessitats dels darrers mesos, que volen facilitar la pràctica del fitness i de les activitats dirigides que s’ofereixen habitualment des de l’equipament, perquè tots els usuaris i usuàries puguin continuar practicant esport i fent salut des de casa, ja sigui a través del mòbil, tauleta, ordinador o TV.