Set escales més de creuers per a l’any vinent a Roses

Port de Roses
Creuer a Roses

Set escales de creuer més per l’any vinent, xifra que suposa l’augment de dues escales més respecte a enguany

Port de Roses
Creuer a Roses

Un cop es va tancar, amb la visita del SeaDream II el passat 26 d’octubre, la primera temporada de creuers a Roses, Ports de la Generalitat i els operadors portuaris van  comencen a treballar amb la temporada 2013. En aquest escenari es va preveure que hi hagin set escales de creuer més per l’any vinent, xifra que suposa l’augment de dues escales més respecte a enguany.

Amb els resultats del 2012 i les expectatives per al 2013, el port de Roses s’està posicionant en el mercat internacional de creuers com a un dels ports de la Costa Brava que rep tràfic de creuers a la Mediterrània occidental.

Un dels punts forts que ha ajudat a l’impuls de l’activitat de creuers a Roses ha estat la signatura de l’Acord institucional entre els ports de Roses i Palamós, feta el febrer passat, amb l’objectiu d’impulsar conjuntament l’activitat de creuers al litoral gironí.

Aquest acord institucional va estar signat per Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós.

En el marc de l’acord, es va crear un grup de treball que ha desenvolupat un Pla d’accions per al 2012 i el 2013, mitjançant el qual es duran a terme actuacions destinades a potenciar els ports de Roses i Palamós i les seves àrees d’influència en els principals fòrums del sector creuerístic nacionals i internacionals.

En aquesta línia de treball, els ports de Roses i Palamós estaran presents a la fira Seatrade Med que se celebrarà del 27 al 29 de novembre a Marsella, des d’on es promouen els ports de la Mediterrània susceptibles de rebre creuers.