Set mesos després la Policia Local de Roses comença el trasllat a la seva nova comissaria, un cop remodelada

Comissaria de la Policia Local de Roses

L'actual comissaria de la Policia Local de Roses va ser remodelada l'any 2015 / Foto: arxiu

Està previst que la nova comissaria entri en funcionament demà, 30 d’octubre

Nova comissaria de la Policia Local de Roses
Façana de la nova comissaria de la Policia Local de Roses, un cop remodelada

La finalització de les obres de remodelació i ampliació de l’edifici de la Policia Local de Roses, situat en el número 64 del carrer Tarragona, i que es va iniciar ara fa 7 mesos, ha permès iniciar les tasques de trasllat a les noves oficines, tant pel que fa als serveis administratius i de comandament com els serveis d’atenció ciutadana, que s’oferien des de les oficines instal·lades en una comissaria provisional formada per mòduls prefabricats, situada a la zona d’aparcament del Teatre Municipal.

Demà divendres, 30 d’octubre, a la tarda, està previst que entri en funcionament l’atenció al públic des de la nova seu reformada. El projecte realitzat ha remodelat totes les plantes de l’edifici.
Entre les millores es troben l’habilitació dels accessos, la remodelació de la planta baixa destinada a l’atenció al públic i la del soterrani, que es destina a sala de breafing, oficina, magatzem i garjola.
Pel que fa a les plantes alçades, la primera i segona s’han reservat a despatxos i sales de reunions, mentre que la tercera s’ha destinat a l’àrea de vestidors i serveis.

El projecte ha permès augmentar en 184 m2 la superfície de l’edifici, passant dels 447 m2 que ocupava anteriorment als 631 m2 actuals. El pressupost del projecte ha estat de 475.000 €.