Setmana d’Acció Musical

Setmana d’Acció Musical

La Setmana d’Accoó Musical se celebra a Figueres des d’avui fins dimecres, 21 de juny

Setmana d’Acció MusicalL’Oficina Jove de l’Alt Empordà organitza per tercer any la SETMANA D’ACCIÓ MUSICAL entorn al dia internacional de la música. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Espai Jove Creatiu / Buc d’Assaig que amb tres anys de vida alberga a diferents grups de música, dansa, teatre, etc. Aquest espai de l’Oficina Jove ofereix durant l’any diferents accions formatives entorn a la música i els joves.

Divendres 16 de Juny

“Concurs de Rap”

Lloc: Oficina Jove (Exterior c/Mestre Falla)

Hora: de 18  a 22 hores

Organitzat per l’Oficina Jove, i amb la col·laboració del grup de joves “raperos” que assagen des de fa més d’un any al buc d’assaig. Es important destacar que aquests joves son qui s’encarreguen de la difusió i dissenyen el funcionament del concurs i el jurat, la seva implicació es clau per a que aquesta activitat es pugui dur a terme. També destacar que en aquesta edició per a treballar el llenguatge i les rimes de qualitat es premiarà al rap més net i elegant.

Dissabte 17 de Juny

“7a Batucada de bateries”

Lloc: Plaça Catalunya

Hora: 19 hores

Per setè any consecutiu la escola d’alumnes de música del Casino Menestral faran una exhibició musical per a mostrar la destressa d’aquests joves amb la bateria.

Dimecres 21 de Juny

“Buc al carrer”

The Peets, Neuròtic Hell Umplugged, Somboits, Koalanú, Cuits, iIych i d’altres grups

Lloc: Oficina Jove (Exterior c/Mestre Falla)

Hora: de 18h a 22 hores

Aquesta és sense dubte l’activitat estrella de la setmana, es tracta d’un concert de 4 hores amb intervencions curtes (20-30minuts) on els grups del Buc d’Assaig mostraran el seu treball. Serà un format d’assaig obert on els joves podran compartir amb el públic les seves creacions i versions, alhora que experimenten una breu actuació en directe.

Totes les activitats són gratuïtes – Més informació: 972 67 37 28 o a bucfigueres@gmail.com