Setmana Europea de Prevenció de Residus a l’Alt Empordà

Setmana Europea de Prevenció de Residus

Dos tallers que es portaran a terme al Centre de Tractament de Residus de l’Alt Empordà serviran  per celebrar a la comarca la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Setmana Europea de Prevenció de Residus L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha preparat dues activitats amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que enguany se celebra del 17 al 25 de Novembre.

Un taller de sabó, dissabte 17 de novembre, i l’activitat “Reutilitza i juga”, dissabte 24, formen el programa.

Les dues activitats tindran lloc al Centre de Tractament de Residus i cal inscripció prèvia per participar-hi.

Taller de sabó. Dissabte 17 de novembre de 10h a 13h 

El taller constarà de dues parts: en la primera es farà una visita guiada al nou Centre de Tractament de Residus, on els assistents coneixeran la gestió de residus que es fa a la comarca, els objectius que es persegueixen i les problemàtiques associades.

Seguidament es farà un taller sobre cosmètica i productes de neteja naturals, ungüents i la metodologia per fer sabó. A la part pràctica del taller els participants podran fer sabó natural.

Reutilitza i juga. Dissabte 24 de novembre de 10 a 13h.

Taller per a nens i els seus acompanyants.

Els acompanyants faran una visita guiada complerta al nou Centre de Tractament de Residus on aprendran la gestió de residus que es fa a la comarca, els objectius que es persegueixen i les problemàtiques associades.

Els nens faran una petita visita al CTR i seguidament es proposarà la realització de jocs per fomentar la reflexió per tal de veure els residus com a recursos. Els participants podran escollir entre vàries propostes de joc que es podran personalitzar segona la seva creativitat.

Per a la realització dels tallers cal inscripció prèvia a través de la web de medi ambient o bé per telèfon al 972 50 30 88 (ext 403).