Shopping Roses, una entitat en favor de la sostenibilitat ambiental

Shopping Roses

La bossas de roba que Shopping Roses repartirà entre els seus associats per regalar

Shopping Roses vol impulsar entre la població la sostenibilitat del medi ambient a través de la bona pràctica d’utilitzar bosses de roba

Shopping Roses
La bossa de roba que Shopping Roses repartirà entre els seus associats per regalar

La Comissió de Medi Ambient del Congrés dels Diputats va aprovar a l’abril de 2018 que es prohibeixin els plats, gots i coberts de plàstic d’un sol ús a partir de l’1 de gener del 2020. Aquesta aprovació també va incloure canvis en les lleis perquè es deixin de donar bosses de plàstic de manera gratuïta.

I Shopping Roses, aprofitant el canvi de nom (Roses Comerç per l’actual), imatge i marca, vol avançar-se en la implementació d’aquesta normativa “fent una forta inversió de cares a la sostenibilitat realitzant una producció molt important de bosses de roba”, ha afirmat el president de Shopping Roses, Miquel Gotanegra.

Unes bosses de roba (vegeu imatge) amb les quals l’entitat de comerciants rosinca assolirà dos objectius, “primer, evitar que la gent utilitzi les bosses de plàstic i faci servir la de roba, ja que ho pot fer moltes vegades en ser reciclable , i segon, que servirà com a reclam, de plataforma publicitària, de la nostra nova marca, logotip i imatge”, ha assenyalat Gotanegra.

Aquestes bosses de roba les repartirà Shopping Roses entre els seus associats per a que les regalin als seus clients. I pensant en negocis que no son exclusivament botigues, com per exemple, un taller mecànic o un bar restaurant, l’entitat de comerciants els hi donarà, en aquests cas, bolígrafs, també per regalar als clients.

La previsió dels responsables de Shopping Roses és que aquesta iniciativa sostenible pel medi ambient pugui ser una realitat a principis d’aquest estiu.