Si et dius Rosa, Roses et convida a dinar

Fira de la Rosa de Roses

Distintiu que hi haurà a la porta dels restaurants participants a la campanya '1000 Roses a Roses'

Torna la campanya gastronòmica ‘1000 roses a Roses’, que aquest any es perllongarà durant 16 dies, des del 26 de maig i fins al 10 de juny

Fira de la Rosa de Roses
Distintiu que hi haurà a la porta dels restaurants participants a la campanya ‘1000 Roses a Roses’

Roses durà a terme en el marc la Fira de la Rosa i per setè any consecutiu la campanya gastronòmica ‘1000 roses a Roses’.  Aquesta campanya és única a tota la contrada ja que durant les dues setmanes que dura es convida a 1.000 dones que es diguin Rosa (o els seus derivats; Rosita, Roser, Rosor, Rusó, Maria Rosa, Rosa Maria…) a dinar i degustar l’anomenat  Menú de la Rosa en algun de la vintena de restaurants de la població que participen en la iniciativa.

Com a novetat, enguany, la campanya es perllongarà durant 16 dies, des de 26 de maig al 10 de juny. Per participar, només cal reservar un val invitació a partir del 23 de maig i fins a exhaurir els 1.000 vals disponibles a través dels següents canals:

La  recollida del val invitació serà a partir del 23 de maig a l’Oficina de Turisme de Roses (de dilluns a divendres, de 9 a 18 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 15 a 18 h, i diumenge, de 10 a 13 h).

El distintiu que trobareu a la porta dels restaurants participants a la campanya ‘1000 Roses a Roses’ és el de la imatge que il·lustra aquesta informació.