‘Si et quedes amb mi…’ Nova promoció de la Piscina de Roses per aquest estiu

Piscina Municipal de Roses

Sota aquest lema, “Si et quedes amb mi…”, la Piscina Municipal de Roses oferirà una sèrie d’avantatges extres als seus abonats durant l’estiu

Piscina Municipal de RosesActivitats a l’aire lliure gratuïtes, descomptes en el preu d’entrades per a familiars, material de regal, servei de monitoratge per a infants, descomptes en els campus que la Piscina organitza aquest estiu o entrades gratuïtes per al Parc Aquàtic Aquabrava són algunes dels avantatges que trobaran els usuaris de la instal·lació aquàtica durant els mesos de juliol i agost.

Outdoor fitness

És la nova aposta de la Piscina per als mesos d’estiu i és totalment gratuïta per als abonats. Has fet running per la Ciutadella de Roses? Has nedat la Via Brava? Has fet tonificació o Pilates a la platja? No pots deixar escapar les sessions d’Outdoor fitness d’aquest estiu: Beach Fit, Run Ciutadella, Swim Via Brava i Aquatló. Són activitats exclusives per als abonats i dirigides pels professionals en l’esport i la salut de l’equipament. Les reserves de plaça s’hauran de fer a través de la plataforma de reserves en línia.

Entrades a 3 euros
Els familiars dels abonats menors de 16 anys podran gaudir de la Piscina de Roses durant el juliol i l’agost per només 3 € l’entrada. Només caldrà que accedeixin a la instal·lació acompanyats de la persona que és abonada.

Repte estiu
Tots aquells abonats que durant els mesos de juliol i agost acumulin 24 sessions de Pack fitness s’enduran un regal exclusiu. Podran triar entre una motxilla o una samarreta tècnica amb un disseny únic “Piscina de Roses”. Cal tenir en compte que les activitats Outdoor no comptabilitzen per al repte d’estiu.

Espai joc
Durant l’estiu, de dilluns a divendres, i entre les 18 i les 20 h, tots els abonats que ho desitgin podran gaudir de l’esport a la Piscina de Roses mentre els seus fills s’ho passen pipa fent tallers i activitats esportives o recreatives. Els abonats/ades, podran deixar el seu fill/filla al Pavelló amb la supervisió de monitors qualificats i titulats mentre fa esport i salut a la Piscina de Roses. S’ha de reservar plaça a través de la plataforma en línia per una hora, de 18 a 19 h o de 19 a 20 h.

Descompte en els Campus
Les persones que estiguin donades d’alta durant l’estiu tindran un descompte del 10% en la inscripció dels seus fills per a qualsevol dels Campus de la Piscina de Roses: Natació & English, Campus Jove Natació & English o Campus de Natació Sincronitzada.

Aquabrava
Les persones abonades tindran un 2×1 en les dates següents: 20 i 21 de juny, 5 i 6 de setembre. Han de mostrar el DNI i el tiquet descompte que cal recollir a la recepció de la Piscina de Roses. I, durant tot l’estiu, tindran un descompte del 10% presentant el carnet d’abonat amb el DNI.

Invitacions
Els abonats que durant el juliol i l’agost estiguin donats d’alta s’enduran, al setembre, 2 invitacions per convidar a qui vulguin a fer esport i salut a la Piscina de Roses.