Si ets jove, i t’agrada la cooperació, pots viatgar al Marroc dins el projecte ‘Cultures en Xarxa’

Cultures en Xarxa

La Xarxa de Convivència de Roses organitza per tercer any consecutiu un viatge intercultural al Marroc amb un projecte sota el nom ‘Cultures en Xarxa’

Cultures en Xarxa
‘Cultures en Xarxa’ de 2012, al Marroc

Degut a l’èxit  de les dues edicions anteriors, l’Associació rosinca vol repetir l’experiència aplicant alguns canvis.
En aquesta ocasió la proposta va dirigida a nois i noies entre 18 i 26 anys d’edat, i és per això que es busquen joves estudiants que estiguin motivats per la cooperació, el treball social i l’educació per participar-hi.
La sortida es farà a finals del proper mes d’octubre, i el destí es divideix en diferents localitats del Marroc: Fès, Meknès Kènitra, Mehdira, Rabat i Mohammedia són els punts que visitaran els joves que s’apuntin al viatge.

Com sempre, la Xarxa de Convivència treballa per la cohesió social i el benestar entre els joves de la nostra comarca. Per això, els objectius d’aquest projecte són treballar la interculturalitat entre el jovent de la nostra societat i els del Marroc, per tal de conèixer la seva cultura i la seva manera de fer. Viure la realitat d’una comunitat diferent i alhora reforçar els vincles entre dues cultures ben diferents.

El projecte té, també objectius a llarg termini com crear un vincle associatiu amb entitats del Marroc i treballar la integració de social a les escoles.

Els interessats es poden informar a través de la pàgina web de la Xarxa de Convivència, i posant-se en contacte amb el departament de Joventut i Cultura de l’entitat.