Roses Cultura

“Si Franco no va poder eliminar el Carnaval que no pugui fer-ho tampoc la Covid-19”

Carnaval de Roses 2021
La gent de Roses evita que la Covid-19 aturi el seu Carnaval

Amb aquesta premissa, que la pandèmia no aturi el Carnaval de Roses, molts vilatans estan gaudint a la seva manera durant aquests dies en que estava previst celebrar la festa de disfresses amb les corresponents desfilades

Iniciatives individuals, veïnals i empresarials fan que durant aquests 4 dies (des de dijous passat i fins demà dilluns) en els que s’havia de celebrar el Carnaval de Roses, la gent gaudeixi de la festa de disfresses.

I és que com diu Jack Angeli, l’activista d’extrema dreta que amb unes banyes per barret va participar en l’assalt al capitoli dels Estats Units, i que ha aparegut aquí a Roses suplantant la persona d’en Jordi Puigmal, en Toti, gerent del Bar Cerdanya, “si Franco no va poder eliminar el Carnaval que no pugui fer-ho tampoc la Covid-19”.

I en Toti de Roses, que no pas en Jack dels Estats Units, la va encertar, perquè el Carnaval de Roses al llarg de la seva història no l’ha pogut aturar ningú. Ni tan sols Franco. Doncs ara, no serà una pandèmia la que ho faci…

I així ho van demostrar els veïns del carrer Guilleries de la urbanització de Mas Mates, del carrer Oslo de la urbanització Mas Oliva i els vilatans que resideixen al carrer José Espronceda (no tenim constància de més iniciatives veïnals d’aquests tipus). Veïns i veïnes que van engalanar els seus balcons de Carnaval.

Veïns i veïnes que, disfressats, van convertir els seus balcons en autèntiques pistes de ball amb la música “a toda leche”, van transformar la seva terrassa en una autèntica festa de tal magnitud que sospitem que mai han anat a cap desfilada, que tots el Carnavals els han gaudit, i de valent, a la seva balconada.

I els que no tenen balcó van respondre a la convocatòria d’en Toti a les xarxes socials per anar disfressats “i premiar d’alguna manera als que ho facin”,  i a d’altres locals de restauració de Roses per omplir les seves terrasses, ja que no hi ha cap restricció que impedeixi ocupar la terrassa d’un bar tot i que no estigui obert.

Festa, molta festa, però també  molt consciència en respectar les mesures de seguretat, ja que tothom es reuneix amb la seva bombolla de disfressa, és el que viu Roses durant aquests dies en els que s’havia de celebrar les desfilades per l’Avinguda de Rhode, perquè el Carnaval se celebra igual, perquè si no ho va aturar Franco, menys ho farà ara la Covid-19.

[ngg src=”galleries” ids=”33″ display=”basic_thumbnail”]