Si saps jugar al futbolí pots guanyar fins a 400 euros a l’Open Bai de Feis de Roses

Open Bai de Feis de Futbolí

L’Associació Cultural Bai de Feis organitza aquest dissabte, 12 d’octubre, la sisena edició de l’Open de futbolí català de la Vila de Roses

Open Bai de Feis de FutbolíLa principal novetat de la sisena edició de l’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses es la inclusió de la categoria femenina. Les noies podran així gaudir del seu propi campionat dintre d’aquest Open de Futbolí,  més de l’absolut.
La pista annexa del Pabelló d’Esports Municipal serà on ser celebrarà el campionat de futbol de taula aquest proper dissabte, 12 d’octubre.
Un campionat de futbolí molt arrelat a la Vila de Roses després de 5 edicions, com ho demostra la participació l’any passat de 37 parelles provinents de les quatre demarcacions provincials de Catalunya.
Les inscripcions ja fa dies que estan obertes, i els interessats a participar ho poden de manera anticipada trucant al telèfon  605 95 15 93, o bé fent-ho el maeix dia del campionat.
La inscripció té un cost de 30 euros per parella amb dret una samarreta commemorativa de l’Open 2013 per cada jugador i gaudir d’una botifarrada.

PREMIS 1ª CATEGORIA

CAMPIONS 400 EUROS+ TROFEUS
SUBCAMPIONS 200 EUROS+ TROFEUS
3 CLASSIFICAT 150 EUROS+ TROFEUS
4 CLASSIFICAT 100 EUROS+ TROFEUS
5 CLASSIFICAT 60 EUROS+ TROFEUS
6 CLASSIFICAT 30 EUROS+ TROFEUS

PREMIS 2ª CATEGORIA

CAMPIONS 100 EUROS+ TROFEUS
SUBCAMPIONS 60 EUROS+ TROFEUS
3 CLASSIFICAT 30 EUROS+ TROFEUS

PREMIS MODALITAT FEMENINA

CAMPIONES 100 EUROS+ TROFEUS
SUBCAMPIONES 60 EUROS+ TROFEUS
3 CLASSIFICADES 30 EUROS+ TROFEUS

TROFEU A la MILLOR PAREJA DE LA COMARCA.

TROFEU A la MILLOR PAREJA DE LA PEDRERA 2013.

TROFEU Al MILLOR JUGADOR *JUNIOR ( – 18 anys )