Silenci… i Acció! els avis i àvies de Roses tornar a rodar una nova pel·lícula

Ajuntament de Roses

Moment del rodatge de la pel·lícula 'El gran home' que van protagonitzar els avis i àvies de Roses

Després d’haver rodat i protagonitzat L’ocell de plomes blaves i El gran home la gent gran de Roses tornar’aa gravar una nova pel·lícula

El Taller de Cinema que l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses destina a la gent gran ofereix, per tercer any consecutiu, la possibilitat de conèixer el món del cinema i els processos creatius que intervenen en la realització d’una pel·lícula. Les persones interessades a participar-hi poden assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el proper dimecres, 9 d’octubre, al Teatre Municipal.

Participar en el procés d’elaboració d’una pel·lícula, endinsant-se en les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d’una peça d’aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc), és el que proposa el Taller de Cinema per a la Gent Gran. Una proposta que, a més, permet que els avis i àvies de Roses continuïn la seva formació i es mantinguin actius amb propostes culturals i que faciliten la seva socialització.  

Per donar a conèixer la proposta, el proper dimecres 9 d’octubre tindrà lloc una sessió informativa a les 10 hores en el Teatre Municipal, on s’explicarà el projecte i la dinàmica del curs d’enguany.  

Aquesta és una activitat que cada any compta amb una excel·lent participació, i que ha permès fins al moment la gravació d’un curtmetratge (“L’ocell de plomes blaves”, 2017) i d’una pel·lícula (“El gran home”, 2018)). Com en edicions anteriors, el film resultant del taller que comença aquesta tardor es podrà visionar en un passi obert al públic general que es realitzarà al Teatre Municipal, un cop finalitzat el curs.  

Les persones interessades que no puguin assistir a la sessió informativa del proper dimecres, poden adreçar-se a les oficines de l’Àrea d’acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania, a la Casa del Mar.
L’activitat és gratuïta.