Cinema a la Fresca

Sílvia Ripoll presentarà el seu programa electoral finalment al Teatre de Roses

La candidata de Junts x Roses, Sílvia Ripoll, tenia previst presentar el programa electoral a plaça del Teatre, però es farà, finalment, a l’interior de la sala teatral per la previsió de la tant anhelada pluja per aquesta tarda

El programa compta amb un document divulgatiu molt novedós on es pot veure per un costat la llista de Junts per Roses i per l’altra un plànol del municipi amb les propostes més destacades pel proper mandat.

La ciutadania que ho desitgi pot consultar la resta del programa electoral directament al web juntsxroses.cat o a través del codi QR que hi ha en el document que aquests dies s’està repartint entre la població.

Ripoll ha exposat la seva satisfacció per tenir un programa electoral complet i detallat, que s’ha elaborat amb la participació dels veïns i veïnes de Roses, associacions, entitats, empresaris i altres col·lectius que integren la nostra societat.

Així mateix, la candidata a l’alcaldia a l’Ajuntament de Roses ha manifestat que com ja va dir a la seva conferència de presentació de fa uns mesos, el programa té en compte tres aspectes que considera crucials pels propers anys:

  1. Una Roses ordenada, tant des del punt de vista de la seguretat ciutadana, com de la neteja, la mobilitat i l’urbanisme sostenible.
  2. Una Roses d’oportunitats, que generi riquesa, feina i permeti a tothom guanyar-se la vida, garantint el dret a l’habitatge digne.
  3. Una Roses orgullosa de les seves entitats socials, esportives, festives i també de les seves tradicions i cultura.

Junts per Roses celebrarà aquesta tarda de divendres dia 19, a les 20 hores, al Teatre Municipal, l’acte de presentació del programa electoral, que portarà el nom “Un projecte, nous horitzons” i que hi participaran els membres de la candidatura i també l’ex-conseller de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.