S’inaugura el II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses

II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses
Els organitzadors del II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses

El II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses es va iniciar ahir, nit de Halloween

Amb un documental i 17 curtmetratges fantàstic i de terror es va donar el tret de sortida, al Teatre Municipal, del II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses.

Un certamen pel qual es van presentar“300 treballs cinematogràfics de molta més qualitat que els de la primera edició, i dels quals hem seleccionat els 82 millors”, va destacar el director del Festival Bai de Fest, José Luís Santos. 

Cal destacar que l’any passat es van presentar un total de 1.190 curtmetratges i que enguany, “per una selecció des de bon començament van posar el preu simbòlic d’1 euro per poder participar, i amb això hem perdut quantitat, però hem guanyat el que volíem: qualitat”, va afirmar Santos.

Ahir, des de les 9 de la nit fins les dues de la matinada, i després del documental ‘Sputnik’ d’Asier Abio, de 85 minuts, es van projectar 17 curtmetratges a la modalitat de Bai de Horror.
I avui, segon dia el Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest es continuarà  les 16 hores amb la projecció de 27 curtmetratges en la modalitat Bai de Family, cinema fantàstic i de terror, però apte per a tots els públics.
Un bloc de curtmetratges que finalitzarà a les 20 hores. I després de dues hores de descans a les 22 h s’encetarà el bloc Horror Friki Night, que amb el seu títol els organitzadors han volgut deixar molt clara de què anirà la temàtica, i que començarà amb la pel·lícula ‘Commando Ninja’, per continuar posteriorment i fins les 2 de la matinada amb la projecció de 22 curts.

I demà, últim dia del Festival Bai de Fest, es projectaran els 16 curts a la modalitat de Bai Fantàstic per completar els 82 que entren a concurs, i al voltant de les 20:30 hores està previst fer el lliurament dels premis als guanyadors.

Uns premis que “lliurarem al millor curt de tot el Festival i després als millors segons el gènere de terror, fantàstic, d’animació, al millor curt friki i, finalment, al que hagi votat el públic”, va afirmar José Luís el director del Festival Bai de Fest.

Però, amb l’entrega de premis no s’acabarà aquest certament cinematogràfic, ja que seguidament es projectarà la pel·lícula Ojo por Ojo, film que amb la seva finalització s’abaixarà, ara sí, el teló del II Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest de Roses.