Cinema a la Fresca

S’inaugura la mostra ‘Itineraris literaris’ dins el marc del ‘Mes de Paraules’ de Roses

Exposició Itineraris literaris
Un moment de la inauguració de la mostra Itineraris literaris a la Ciutadella de Roses

‘Itineraris literaris’, inaugurada a la Ciutadella de Roses es podrà visitar fins al 16 d’abril

Ahir al matí es va inaugurar, a la sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses i dins el programa del Mes de Paraules, l’exposició Itineraris literaris organitzada juntament per la Càtedra Maria Àngels Anglada i Carles Fages de Climent de la UdG i la Diputació de Girona.

Una inauguració amb la qual “es dona el tret de sortida al Mes de Paraules, que durant més de 30 dies estarà ple d’activitats al voltant de la literatura en format d’exposicions, visites guiades, rutes literàries, concerts, teatre o presentacions de llibres fins arribar al dia de Sant Jordi, la gran diada del llibre a Catalunya”, va manifestar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.
Una mostra composada d’un selecció de textos de dinou volums, entre d’ells un dedicat a Roses elaborat pels arxivers municipals Josep Mª Barris i Pol Meseguer, i David Pujol. Uns volums-guia que tenen com a objectiu donar a conèixer els espais que han inspirat i emocionat autors i autores i posar en contacte paisatge i literatura, natura i lletra.

Una exposició que va comptar amb la presència de la directora adjunta de la Càtedra i coordinadora de les guies literàries, Anna Perera, que va portar a terme una visita guiada per la mostra als assistents.

I entre els assistents, a més de l’alcalde de Roses, Joan Plana, el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, i Montse Mindan en representació de la Diputació de Girona, hi havien també els dos arxivers municipals, ja que un cop finalitzada la inauguració de la mostra, han guiat als presents per una ruta als diferents espais que recull del volum-guia dedicat a Roses, començant a la pròpia Ciutadella i acabar a la plaça Sant Pere.