Fira de la Rosa de Roses

S’inaugura una Festa Major de Roses plena d’activitats per a tothom

Festa Major de Roses 2018
Les Fires i Barraques es van emplenar de gent en el primer dia de Festa Major

La inauguració de la Festa Major de Roses va tornar a coincidir amb l’obertura de les Fires i Barraques

Festa Major de Roses
Les Fires i Barraques es van emplenar de gent en el primer dia de Festa Major

Per segon any consecutiu la inauguració de la Festa Major de Roses va coincidir amb l’obertura de l’espai firal de l’antic càmping Bahia, on s’ubiquen les Barraques de les colles de Carnaval i les fires; i per segon any consecutiu la Festa s’ha programat al llarg de cinc dies (del 10 al 15 d’agost).

Una inauguració de la Festa Major que es va fer oficial amb un acte distés, festiu i fraternal com són les tradicionals fotografies que es fan les autoritats de Roses amb els membres de cadascuna de les 12 Barraques.
Un acte encapçalat per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, acompanyat dels regidors de Festes, Francesc Giner, de Serveis Públics, Josep Mª Mas Blanch, de Turisme, Fèlix Llorens, i alguns regidors de l’oposició com els republicans Joan Plana i Vero Medina, la socialista Olga Simarro i el de Cs, José Manuel Álvarez.

Després de les fotografies, Mindan, va convidar a les autoritats i companys de la premsa a un refrigeri en una de les Barraques amb l’objectiu de brindar per una gran i bona Festa Major.

L’espai firal de l’antic càmping Bahia esdevé un punt neuràlgic de la festa, ja que es donen cita milers de rosincs per gaudir en una de les 12 terrasses (una per cada barraca) del bullici festiu que es respira des que obren fins a que tanquen, i gaudir dels dos concerts gratuïts que hi ha cada dia programats per l’Ajuntament de Roses.

Però, la Festa Major de Roses se celebra per tota la Vila, no només a Barraques, i se celebra amb l’organització de moltes activitat per a totes les edats i tots el gustos.

Només cal comprovar-ho fent una ullada a la PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR.

[fsg_gallery id=”365″]