S’incendia una bombona de butà en un pis de Roses

Incendi d'una bombona de butà a Roses

La bombona hi era en aquesta estufa que ha resultat parcialment cremada

La caducitat de màniga de la màniga del gas de la bombona ha estat la causa de l’incendi

Incendi d'una bombona de butà a Roses
La bombona hi era en aquesta estufa que ha resultat parcialment cremada

A les 11:40 hores els Bombers de la Generalitat a Roses han rebut l’avís d’un incendi al nº 20 del carrer Ramon i Cajal de Roses.

Els bombers, en arribar al domicili han comprovat que el foc provenia d’una bombona de butà que hi havia en una estufa catalítica. I no ha estat fins 10 minuts després, quan la bombona ha quedat buida de gas, quan han pogut donar per extingit l’incendi.

El foc, a part de cremar la part de darrera de l’aparell calefactor, no ha provocat cap dany personal. L’única inquilina del pis, una senyora gran d’uns 70 anys, ha hagut de ser tractada pels sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques a causa d’una crisi d’angoixa, i que després de se tranquilitzada ha tornat a la seva vivenda.

Les causes del sinistre ha estat que “la màniga del gas estava caducada, la qual cosa ha produït una fuga cap al regulador”, han manifestat els bombers, els quals han assenyalat “la importància de fer les oportunes revisions a tots els aparells que funcionin amb gas”.

A part de la dotació dels Bombers de la Generalitat i l’ambulància del SEM, s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi dues patrulles de la Policia Local de Roses.