S’incendia i calcina el motor d’un cotxe a Roses

Cotxe incendiat a Roses
El cotxe sinistrat amb el motor totalment calcinat

El cotxe s’ha incendiat tot sol, per causes que es desconeixen, quan estava estacionat al carrer Arquitecte Gaudí

Cotxe incendiat a Roses
El cotxe sinistrat amb el motor totalment calcinat

A les 10:45 d’aquest matí els Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Roses han rebut l’avís d’un incendi en un cotxe estacionat al carrer Arquitecte Gaudí, tot just enfront de la botiga de Mobles Gaudí.

Dues dotacions del cossos de seguretat s’han personat immediatament al lloc del sinistre i “hem buidat dos extintors per apagar les flames”, ha explicat un agent, però no ha estat fins que ha arribat una dotació dels bombers quan s’ha pogut donar per extingir l’incendi que, per causes que es desconeixen, s’ha originat dins el motor per la qual cosa, “com no podíem obrir el cap,ó hem hagut d’utilitzar una radial per poder accedir a l’interior i extingir-lo”, ha afirmat un dels bombers desplaçat al lloc del foc.

El vehicle, un Citroën Xsara familiar, és propietat d’un veí de Roses que l’havia estacionat al carrer Arquitecte Gaudí al voltant de les 10:30 hores, i tot just un quart d’hora després s’ha incendiat sol.

Els Bombers han donat per extingit el foc a les 11hores i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal. El motor, per això, ha quedat inservible.