S’incendia un cotxe a Roses del mateix propietari d’un altre vehicle cremat el passat mes de febrer

Segon cotxe incendiat del mateix propietari

Els Bombers de Roses treballant en l'extinció del foc que es va calar el passat dijous en aquest cotxe

Fonts policials afirmen que al propietari d’aquest vehicle sinistrat ja se l’han cremat tres cotxes en un termini curt de temps

Segon cotxe incendiat del mateix propietari
Els Bombers de Roses treballant en l’extinció del foc que es va calar el passat dijous al motor d’un Opel Omega

El passat dimecres els Bombers de Roses van rebre l’avís a les 23:02 hores que s’havia calat en un cotxe, estacionat al carrer Jaume Ferran, és a dir, els terrenys adjacents al Mercat de la roba dels diumenges que els vilatans utilitzen com a aparcament.

Una dotació dels Bomber i una patrulla de la Policial Local es van dirigir als llocs del fets comprovant que el foc provenia de la part del motor d’un Opel Omega i que l’interior del vehicle estava ple de caixes.

A les 23:32 els Bombers van extingir el foc, originat per causes desconegudes, i van donar per finalitzar el servei sense haver de lamentar cap dany personal.

Testimonis del sinistre van confirmar a aquest diari que el propietari del vehicle és el mateix que el de la furgoneta que es va incendiar el passat mes de febrer, durant la celebració del Carnaval, a l’urbanització de Mas Mates.

Una afirmació contrastada per fonts policials, assegurant que al propietari dels dos vehicles sinistrats en realitat se l’han cremat un total de tres vehicles en poc temps.